Απόλαυσε το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ στο νέο σου home cinema

13:12 1/9/2023 - Πηγή: Contra

Για δύο εβδομάδες η καρδιά του μπάσκετ θα χτυπά σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία, εκεί όπου οι 32 καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου, όπως προέκυψαν από τα προκριματικά τουρνουά της κάθε ηπείρου, κονταροχτυπιούνται με φόντο τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας.

Σε αυτές βρίσκεται φυσικά και η Εθνική Ελλάδος η οποία σε πρώτη φάση έχει ταξιδέψει στη Μανίλα και συγκεκριμένα στο Πασάι, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με ΗΠΑ, Ιορδανία και Νέα

Ζηλανδία στο πλαίσιο του τρίτου ομίλου -με τις δύο πρώτες ομάδες να παίρνουν τα εισιτήρια για την επόμενη φάση του θεσμού.

Με τις Φιλιππίνες να πέφτουν όμως κομματάκι μακριά, ο ιδανικός τρόπος για να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ, είναι μέσα από την TV σου και συγκεκριμένα, με τη βοήθεια ενός home cinema που θα σε μεταφέρει στη Mall of Asia Arena και τα λοιπά γήπεδα. Τι; Δεν έχεις home cinema; Θα το διευθετήσουμε αμέσως!

JBL Bar 1000 Pro

Pro επιλογή για… pro χρήστες. Το JBL Bar 1000 Pro θα μεταμορφώσει το σαλόνι σου σε γήπεδο, πίστα, συναυλιακό χώρο, αίθουσα κινηματογράφου -ό,τι προτιμάς, ανάλογα με το περιεχόμενο που θα επιλέξεις να απολαύσεις. Με τεχνολογία MultiBeam και τέσσερις οδηγούς που εκτοξεύουν τον ήχο προς τα επάνω (δύο στη μπάρα, δύο στα αποσπώμενα ηχεία), θα δημιουργήσει ένα μοναδικό ηχητικό υπερθέαμα με εσένα στο επίκεντρο. Οι τεχνολογίες Dolby Atmos και DTS:X 3D δίνουν ρεσιτάλ ενώ το ασύρματο subwoofer των 10 ιντσών ολοκληρώνει ιδανικά το πακέτο.

Sony HTS40R

Με το HTS40R η Sony χτύπησε διάνα. Κομψό, διακριτικό, εξαιρετικά προσιτό οικονομικό και φυσικά με τη σφραγίδα του ονόματος ενός εκ των κορυφαίων κατασκευαστών στον χώρο του ήχου, το συγκεκριμένο σύστημα 5.1 έρχεται να σου χαρίσει κρυστάλλινο ήχο Dolby Digital συνολικής ισχύος 600 W. Η συμπαγής μπάρα του υιοθετεί σχεδιασμό με διάτρητο μέταλλο έτσι ώστε να γίνει ένα με τον χώρο σου, ενώ η ασύρματη τεχνολογία διασφαλίζει πως θα έχεις ήχο κινηματογραφικής ποιότητας χωρίς την ενοχλητική παρουσία καλωδίων.

Crystal Audio CASB320

Μια budget πρόταση για όσους θέλουν κάτι έξυπνο και οικονομικό, το Crystal Audio CASB320 είναι το underdog που βάζει τα γυαλιά σε πολύ ακριβότερα συστήματα. Μιλάμε για μία λύση 2.1 που αποτελείται από μπάρα και subwoofer 6,5 ιντσών συνολικής ισχύος 320 W. Ο χώρος σου θα γεμίσει από εντυπωσιακούς ήχους που θα ακούγονται πεντακάθαρα χωρίς ίχνος παραμόρφωσης ακόμα κι όταν η ένταση χτυπά κόκκινο. Η δε Bluetooth συνδεσιμότητα θα σου επιτρέψει να συνδέσεις το σύστημα με συμβατές συσκευές όπως π.χ. το smartphone σου για έξτρα λειτουργικότητα.

Sonos Beam Gen2

Το όνομα της Sonos θα έπρεπε κανονικά να αρκεί προκειμένου να καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με ένα κορυφαίο σύστημα ήχου. Μιλάμε άλλωστε για μία εκ των ηγέτιδων εταιρειών στον χώρο του ήχου και ο συνδυασμός της μπάρας Beam Gen2 με το subwoofer Sub έρχεται να επιβεβαιώσει πλήρως τον εν λόγω ισχυρισμό. Ήχος-καμπάνα, όλες οι τεχνολογίες τελευταίας γενιάς (Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby True HD, Dolby Atmos, Multiroom Link, Wi-Fi), λειτουργίες φωνητικού ελέγχου (Amazon Alexa, Google Assistant) και απαράμιλλο design συνθέτουν ένα high-end σετ που παίζει χωρίς αντίπαλο.

JBL Bar 5.1

Μία εξαιρετική επιλογή για ‘σένα που αναζητάς ένα αξιόπιστο και συνάμα οικονομικό -τηρουμένων των αναλογιών- σύστημα 5.1. Με το JBL Bar 5.1 θα απολαύσεις κορυφαία ευελιξία, αφού θα είσαι σε θέση να το χρησιμοποιήσεις τόσο ως soundbar, όσο και ως home cinema. Η μπάρα, βλέπεις, διαθέτει δύο αποσπώμενα ασύρματα ηχεία με ενσωματωμένη μπαταρία για αυτονομία 10 ωρών, τα οποία μπορείς να τοποθετήσεις όπου εσύ προτιμάς, εκμεταλλευόμενος έτσι στο έπακρο τα 510 W συνολικής ισχύος του σετ της JBL.

LG S95QR

Premium επιλογή για εκείνους που αναζητούν κάτι ανάλογο, το S95QR των LG και Meridian βάζει… τρίποντο στον ήχο. Με συνολική απόδοση 810 W, συχνότητα δειγματοληψίας 96 kHz και βάθος ήχος 24-bit, θα σε αφήσει άναυδο με την ποιότητά του. Υποστηρίζει τεχνολογίες IMAX ENHANCED, Dolby Atmos, DTS:X, Dolby Vision και HDR10+, προσφέρει διέλευση μέσω eARC, διαθέτει gaming λειτουργίες VRR/ALLM ενώ πλαισιώνεται και από υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης (AI Room Calibration, AI Sound Pro). Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Keywords
Τυχαία Θέματα