Άρσεναλ: Ο Αρτέτα αποθέωσε το αστέρι των 75 εκατ. που επέστρεψε καλύτερο μετά τα πειράματα του Νάγκελσμαν

14:45 30/11/2023 - Πηγή: Contra

Τον καλό του εαυτό φέρεται πως βρίσκει σιγά σιγά με τη φανέλα της Άρσεναλ ο Κάι Χάβερτς αφού μετά το γκολ του κόντρα στη Μπρέντφορντ για την Premier League, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και στην αναμέτρηση με την Λανς για το Champions League.

Αυτό ήταν το 3ο γκολ

του Χάβερτς με την Άρσεναλ σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Μικέλ Αρτέτα να τον αποθεώνει για τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του παρά τα όσα ακούγονται για την παρουσία του.

"...Γίνεται όλο και καλύτερος, νιώθει όλο και πιο άνετα. Έχει δύο γκολ τελευταία, δύο σημαντικά γκολ, επειδή στο ένα μας χάρισε τη νίκη και στο άλλο κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η γενικότερη συμπεριφορά του εντός αγωνιστικού χώρου ήταν για άλλη μία φορά αρκετά καλή..."

Θυμίζουμε πως οι "Κανονιέρηδες" έβγαλαν από τα ταμεία τους για την απόκτηση του Χάβερτς το ποσό των 75.000.000 ευρώ, υπογράφοντας μάλιστα μαζί του 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας.

Πάντως, ο Χάβερτς αγωνίστηκε ξανά στη μεσοεπιθετική γραμμή της Άρσεναλ παρά το γεγονός πως στην εθνική Γερμανίας ο Τζούλιαν Νάγκελσμαν τον χρησιμοποιήσε ως δεξί μπακ, με τον 24χρονο μάλιστα να σκοράρει κόντρα στη Τουρκία.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπάρτσα ετοιμάζεται για άλλη μία πώληση παίκτη που ο Τσάβι έστειλε άρον άρον δανεικό στην Ολλανδία

Ο Κβαρατσχέλια συστήθηκε στο κοινό της Ρεάλ και επιθυμεί να ζήσει το όνειρο

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποχώρησε πρόωρα από την Κοριτίμπα και πήρε μαζί του και πρώην αστέρι της Ρεάλ

Keywords
Τυχαία Θέματα