Μπάγερν: Αυτά είπε ο Τούχελ στον Αραούχο για να κάνει την "ληστεία" της χρονιάς

14:05 12/12/2023 - Πηγή: Contra

Τα πάντα προκειμένου να μπορέσει να φέρει τον Ρόναλντ Αραούχο στο στρατόπεδο της Μπάγερν Μονάχου κάνει ο Τόμας Τούχελ ο οποίος μάλιστα τις προηγουμένες ημέρες δεν δίστασε να τηλεφωνήσει στον Ουρουγουανό για να του ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, στο τηλεφώνημα των δύο ο Τούχελ στον Αραούχο πως τον προορίζει κυρίως για το κέντρο της άμυνας αλλά θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει σημαντικές λύσεις και ως δεξί μπακ.

Στο τηλεφώνημα δεν φέρεται

να έγινε κάποια κουβέντα για τις οικονομικές απολαβές του παίκτη καθώς πρώτα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με την Μπαρτσελόνα κάτι που προς το παρόν μοιάζει με... αφού οι μπλαουγκράνα του έχουν βάλει ρήτρα ύψους 1 δις ευρώ.

Πάντως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζεται να καταθέσει προσφορά μαμούθ στην Μπαρτσελόνα προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του.

Μάλιστα, η ισπανική ομάδα ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να σβήσει από το μυαλό του κάθε πιθανότητα αποχώρησης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ στέλνει δανεικό παίκτη που κόστισε 39 εκατ. και ο Τεν Χαχ έχει βάλει μόλις 21 λεπτά

Ο Φάμπρεγκας μαγεύει και στους πάγκους και πάει για σπουδαία διάκριση

Ο Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του σε πόστο έκπληξη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπάγερν, Αυτά, Τούχελ, Αραούχο,bagern, afta, touchel, araoucho