Μπάγερν: Έξαλλη η διοίκηση της γερμανικής ομάδας με τον Τούχελ, ο λόγος

15:18 6/9/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο καλά δεν πήγαν τα πράγματα για την Μπάγερν Μονάχου κατά τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών καθώς ενώ πούλησε τους Χράβενμπερχ και Παβάρ βάζοντας συνολικά στα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ δεν μπόρεσε ποτέ να τους αντικαταστήσει.

Παλίνια και Τσαλόμπα βρέθηκαν κοντά στη γερμανική ομάδα αλλά τα deal δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ εξαιτίας της αλλαγής στάσης από την Φούλαμ και Τσέλσι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η γερμανική BILD, η διοίκηση

της Μπάγερν Μονάχου είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένη από την στάση του Τούχελ μετά από τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Γερμανός το τελευταίο διάστημα δεν έχει σταματήσει να λέει σε δηλώσεις του πως η ομάδα χρειάζεται ποδοσφαιριστές και τα "κουκιά" είναι μετρημένα μετά από την αποχώρηση των Πάβαρ και Χράβενμπερχ.

Η συχνότητα με την οποία ο Τούχελ προχωρά σε τέτοιες τοποθετήσεις έχει εκνευρίσει τους Βαυαρούς καθώς η μεταγραφική περίοδος έχει ολοκληρωθεί και πλέον δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως αυτές οι δηλώσεις είναι μία δικαιολογία για ενδεχόμενη αγωνιστική αποτυχία στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λίβερπουλ θα πάρει 2,7 εκατ. ευρώ από την πώληση σπουδαίου κίπερ που κανείς δεν θυμάται στο Άνφιλντ

Σε μπελάδες ο Ντέλε Άλι: Βγήκε με πρώην συμπαίκτη του, πάρκαρε παράνομα και έφαγε πρόστιμο

Η φανέλα με το "καταραμένο" νούμερο που επέλεξε ο Άμραμπατ στην Γιουνάιτεντ

Keywords
Τυχαία Θέματα