Μπάγερν, μεταγραφές: Ο... Κβαρατσχέλια σε εκδοχή τερματοφύλακα στο στόχαστρο του Τούχελ

12:51 8/7/2023 - Πηγή: Contra

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια είναι το σημαντικότερο ποδοσφαιρικό τοτέμ του ποδοσφαίρου της Γεωργίας. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος. Οι Γεωργιανοί βγάζουν μία φουρνιά εξαιρετικών παικτών και ο αμέσως επόμενος από τον Κβαραντόνα δεν είναι άλλος από τον τερματοφύλακα Γκιόργκι Μαμαρντασβίλι.

Το 2021 η Βαλένθια κινήθηκε έξυπνα και με 850.000 ευρώ (πρώτα δανεισμός κι έπειτα μεταγραφή) απέκτησε τον 22χρονο τερματοφύλακα από την Ντιναμό Τιφλίδας. Πλέον, η αξία του Μαμαρντασβίλι έχει ξεπεράσει τα 25.000.000 ευρώ και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Γερμανία ο παίκτης παρακολουθείται από τη μεγάλη

Μπάγερν.

Οι Βαυαροί, σύμφωνα με τον Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, παρακολουθούν την περίπτωσή του και βρίσκονται σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους του. Αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν φαντάζονται να κάνουν κίνηση 20-30 εκατ. ευρώ για έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη που θα πάει στην Μπάγερν για να κάνει το νούμερο δύο πίσω από τον υγιή πλέον Νόιερ.

Πάντως, οι δύο πλευρές έχουν κάνει συνάντηση και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κινηθούν εάν ξεκαθαρίσει κάπως η φάση με τους τερματοφύλακες του Τούχελ. Μην ξεχνάμε πως το κενό του Νόιερ κάλυπτε τόσο καιρό ο εξίσου έμπειρος και ικανός κίπερ, Ζόμερ.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Αλήθεια με τον Πολ Πογκμπά ξέρει κανείς τι γίνεται;

Ο Σοφιάν Άμραμπατ έριξε τη μεγάλη χυλόπιτα και περιμένει...

Keywords
Τυχαία Θέματα