Μπάγερν: Ο Κέιν "έσωσε" κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο της ομάδας μέσα σε δύο μήνες

11:04 4/10/2023 - Πηγή: Contra

Τον αντικαταστάτη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πρόσωπο του Χάρι Κέιν βρήκε η Μπάγερν Μονάχου, 1 χρόνο μετά από την αποχώρηση του Πολωνού φορ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα.

Ο Άγγλος φορ πέρα από το γεγονός πως μπήκε άμεσα στο κλίμα της ομάδας πετυχαίνοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο, βοηθάει και στα αποδυτήρια και σύμφωνα με την BILD

έχει βοηθήσει ουσιαστικά με την παρουσία του έναν παίκτη που βρέθηκε κοντά στην αποχώρηση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο λόγος για τον Λερουά Σανέ ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν πρωταγωνιστής σε ουκ ολίγα περιστατικά έντασης με συμπαίκτες του, με αποκορύφωμα το επεισόδιο με τον Σαντιό Μανέ για την προημιτελική φάση του Champions League.

Πλέον ο Σανέ πέρα από το γεγονός πως αγωνιστικά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας 6 γκολ στις 10 πρώτες συμμετοχές, έχει φτιάξει τις σχέσεις του με τα περισσότερα μέλη της Μπάγερν ενώ χαίρει και της στήριξης του Τόμας Τούχελ.

Θυμίζουμε πως ο Γερμανός μεσοεπιθετικός έγινε παίκτης της Μπάγερν Μονάχου το 2020 αντί του ποσού των 49.000.000 ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γαλατασαράι: Έκανε την "τέλεια ληστεία" με Ικάρντι, οι ασύλληπτες επιδόσεις του Αργεντίνου

Παρί: Ο Ενρίκε ξεκαθάρισε δημόσια πως "μισεί" τον Βεράτι

Η Λειψία τον έκλεψε από τους "Μεγάλους" αλλά μπορεί να τον χάσει άμεσα με τη χρήση ειδική ρήτρα

Keywords
Τυχαία Θέματα