Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τσάβι για αντι-Γκάβι

09:23 29/12/2023 - Πηγή: Contra

Σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής βρίσκεται η Μπαρτσελόνα μετά από την ρήξη χιαστού που υπέστη ο Γκάβι στην αναμέτρηση της Ισπανίας με τη Γεωργία για τα προκριματικά του EURO 2024.

Σύμφωνα με δημοσίεμα του Jijantes ο Λαπόρτα ψάχνει απεγνωσμένα χρήματα προκειμένου να μπορέσει να διαθέσει τους πόρους για την απόκτηση του διαδόχου του νεαρού Ισπανού χαφ, ταξιδεύοντας μάλιστα και στο Ντουμπάι προκειμένου να κλείσει νέες συνεργασίες.

Πρώτος στόχος, σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, είναι ο 26χρονος Ισπανός χαφ Αλέιξ Γκαρθία ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ξέφρενης πορείας της Χιρόνα τη φετινή σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να βρει την κατάλληλη φόρμουλα για την άμεση απόκτηση του ποδοσφαιριστή με την ισπανική ομάδα να φέρεται πως τον κοστολογεί με ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ.

Ο Γκαρθία προέρχεται από τις ακαδημίες της Βιγιαρεάλ ενώ έχει περάσει και από την Μάντσεστερ Σίτι , με την οποία και έχει καταγράψει συνολικά 9 συμμετοχές. Στη Χιρόνα έχει κάνει δύο θητείες, πρώτα ως δανεικός από το 2017 έως το 2019 και εν συνεχειά από το 2021 μέχρι και σήμερα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Παίκτης με 108 συμμετοχές δεν έχει αγωνιστεί λεπτό φέτος και βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου

Ο Ζίρκζεϊ πετάει και η Μπολόνια τον στέλνει μόνο... Μπάγερν

Η Γιουνάιτεντ στέλνει δανεικό τον νέο Φελαϊνί, ποια τα τρία φαβορί

Keywords
Τυχαία Θέματα