Μπαρτσελόνα: Είναι 17 ετών και "έσβησε" τον Εμπαπέ σαν να έπινε ένα ποτήρι νερό

12:06 11/4/2024 - Πηγή: Contra

Ο Κίλιαν Εμπαπέ δεν κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ενώ συνολικά η ελάχιστη προσφορά του στον αγώνα "πρόδωσε" τους συμπαίκτες και τον προπονητή του. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο δεν παίζεις μόνος σου. Αγωνίζεται και ο αντίπαλος και η Μπαρτσελόνα ευτύχησε να έχει στην διάθεσή της την νέα αποκάλυψη από την ακαδημία της Μασία.

Έχοντας κάνει το ντεμπούτο του στο Champions League

απέναντι στη Νάπολι στον προηγούμενο γύρο, ο Τσάβι επέλεξε με αυτοπεποίθηση ξανά τον Κουμπάρσι. Ο φέρελπις αμυντικός εκτίμησε την κίνηση και ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη του προπονητή του με μια εξαιρετική εμφάνιση στα μετόπισθεν.

Ο 17χρονος δεν έδειχνε να χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Είχε απέναντί του τον Εμπαπέ και τον απέτρεψε από το να σκοράρει. Αυτός ήταν ο στόχος. Όσο απλό και να ακούγεται, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να προσπεράσει τον νεαρό Κουμπάρσι, ο οποίος αγωνιζόταν επί της ουσίας με μηδενική εμπειρία σε τέτοιου είδους "τελικούς".

Ξεκινώντας ως βασικός την αναμέτρηση, ο Κουμπάρσι έγινε ο νεότερος αμυντικός στην ιστορία του Champions League που ξεκινάει σε προημιτελικό αγώνα. Δεν είναι μόνο το μέλλον του που φαντάζει τόσο λαμπερό, διότι πολύ απλά ό ίδιος έχει ως σημείο εκκίνησης αυτό το υψηλό επίπεδο. Και μόνο η ιδέα της εξέλιξης του παιχνιδιού του και της περαιτέρω ωρίμανσής του προκαλεί δέος...

Η Μπαρτσελόνα νίκησε και θα χρειαστεί στον επαναληπτικό να τελειώσει την δουλειά. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά με συλλογική προσπάθεια και συγκέντρωση η ομάδα φαίνεται πως θα μπορέσει να βρει ξανά τα κουμπιά των μπερδεμένων Παριζιάνων.

Διαβάστε περισσότερα

Μοράτα, απίστευτο: Τον θέλει ξανά πρώην ομάδα του

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν έκανε αναφορά σε Λίβερπουλ-Μπάγερν και υπάρχει λόγος

Keywords
Τυχαία Θέματα