Μπόλντγουϊν

13:14 5/3/2021 - Πηγή: Contra

Ο Παναθηναϊκός δεν απέφυγε την ήττα στο Μόναχο, καθώς η αγριεμένη Μπάγερν συνέχισε την πορεία της προς την τετράδα (!) της Ευρωλίγκας, με τους παίκτες του Τρινκιέρι να κλέβουν 13 φορές την μπάλα, βάζοντας συνεχώς τα χέρια τους πάνω στην μπάλα, προκαλώντας ημικρανίες σε όλους τους περιφερειακούς ή όσους "πράσινους" προσπάθησαν να κάνουν τον πλέι-μέικερ. Η γερμανική ομάδα έφτασε τις 18 νίκες, όσες και η ΤΣΣΚΑ

Μόσχας. Μόνο η Μπαρτσελόνα έχει μία περισσότερη και είναι στην κορυφή...

Η δυναμική της Μπάγερν εκτοξεύτηκε στα ύψη, χάρη στο μεθοδικό χτίσιμο που έγινε από το μάνατζμεντ αλλά και τις σωστές επιλογές του κόουτς Τρινκιέρι, συν βέβαια και τις συγκυρίες, απαραίτητες να σου βγουν σε μια περίεργη Ευρωλίγκα, όπως η φετινή, όπου δεν υπάρχουν έδρες και υπάρχει κορωνοϊός. Αν δεν κάνουμε λάθος, η Μπάγερν και η Μπασκόνια είναι οι μοναδικές ομάδες, από τις δεκαοκτώ που δεν έχουν χτυπηθεί από κρούσμα Covid-19! Πολύ σημαντικό, αν σκεφτεί κανείς ότι ένας θετικός παίκτης στον κορωνοϊό μπαίνει σε καραντίνα 15 ημερών, συνήθως κολλάει τους συμπαίκτες του και ουσιαστικά η ομάδα ... αποδεκατίζεται.

Ο Τρινκιέρι, πάντως, ανακάτεψε την κατσαρόλα του αρκετές φορές μέσα στη σεζόν, όχι για να φτιάξει τις ωραίες σάλτσες για τις αγαπημένες του σπαγγέτι, αλλά για να βρει χημεία, σε μια ομάδα η οποία εντυπωσιάζει από την αρχή της σεζόν. Από τα 28 παιχνίδια που έχει δώσει, τα 19 ήταν ... ντέρμπι (κρίθηκαν σε διαφορές κάτω των 10 πόντων). Και τα 12 τα πήρε η Μπάγερν, ένα συγκρότημα που δεν το βάζει ποτέ κάτω, εκφράζοντας την αυθεντική γερμανική αντιμετώπιση των σπορ, έστω κι αν οι Γερμανοί του ρόστερ παίζουν ελάχιστα, με εξαίρεση τον Πολ Ζίπσερ.

Δυο μεγάλα κερδισμένα στοιχήματα είναι εκείνα που θα μπορούσε κανείς να τα χαρακτηρίσει ως μυστικά αυτής της σπουδαίας πορείας που φέρνει την Μπάγερν σίγουρα στα πλέι-οφ, ενδεχομένως με αβαντάζ έδρας και με σοβαρές πιθανότητες να τη δούμε ακόμη και στο φάιναλ-φορ, που θα διεξαχθεί, ως γνωστόν, επί γερμανικού εδάφους (Κολωνία)!

Δυο παίκτες, που τους προσπέρασαν οι περισσότεροι από τους μεγάλους της Ero, πήραν από τον Τρινκιέρι το χρίσμα του βασικού στο "1" και στο "5" και τον δικαίωσαν

Keywords
Τυχαία Θέματα