Χρυσή Μπάλα: Αν ο Μέσι πάρει το τρόπαιο, η Ευρώπη θα "χάσει" μετά από 67 απονομές

11:04 17/10/2023 - Πηγή: Contra

Στις 30 Οκτωβρίου θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση για την απονομή της Χρυσής Μπάλας από το France Football με τον Λιονέλ Μέσι να χάνει μόνο με "θαύμα" το τρόπαιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής SPORT, ουσιαστικά μένει μόνο η ανακοινώση για να δοθεί και τυπικά στον Αργεντίνο η Χρυσή Μπάλα, η οποία και θα είναι η 8η της καριέρας.

Αυτή είναι η 67η φορά που το France Football δίνει το εν λόγω

τρόπαιο και αν οι φήμες επιβεβαιωθούν και ο Μέσι κάνει δικό του και αυτό το τρόπαιο, τότε θα γραφτεί ιστορία και για άλλον λόγο.

Συγκεκριμένα, θα είναι η πρώτη φορά που δίνεται το βραβείο της Χρυσής Μπάλας σε ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα εκτός Ευρώπης.

Θυμίζουμε πως ο Μέσι από την τελευταία απονόμη της Χρυσής Μπάλας, η οποία είχε καταλήξει στα χέρια του Καρίμ Μπενζεμά, έχει κατακτήσει το Μουντιάλ του 2022 που έλαβε χώρα στο Κατάρ, το πρωτάθλημα και το Super Cup Γαλλίας με την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και το League's Cup με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι.

Διαβάστε Περισσότερα

Ιταλία: Ποινή μαμούθ πρότεινε η Εισαγγελία για τον Φατζόλι παρά την ομολογία του, αναμένεται απόφαση και για τους Τονάλι, Ζανιόλο

Ρεάλ: Ο Πέρεθ έχει ενθουσιαστεί με το ταλέντο της οικογένειας Μπέλιγχαμ, άρχισε η "πολιορκία" και στον αδερφό του

Ασύλληπτος Ρονάλντο: Τι κι αν είναι 38; Ξεπέρασε σε γκολ τους Εμπαπέ και Χάλαντ

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χρύση Μπάλα, Μέσι, Ευρώπη,chrysi bala, mesi, evropi