Χρυσή Μπάλα: Δημοσιογράφος από την Σρι Λάνκα έδινε "τρελές" ψήφους για τον νικητή. Ευτυχώς δεν ψηφίζει πλέον

15:05 17/10/2022 - Πηγή: Contra

Το φως της δημοσιότητας έχουν δει οι επιλογές του δημοσιογράφου, Χαφίζ Μαρικάρ για τον νικητή της Χρυσής Μπάλας τις χρονιές 2017, 2018 και 2019.

Συγκεκριμένα, το 2017 ο... υπερβολικός δημοσιογράφος είχε ψηφίσει για νικητή τον Μπονούτσι, επειδή εκείνη τη χρονιά η ομάδα του, η Γιουβέντους είχε φτάσει στον τελικό του Champions league, με την πεντάδα του να συμπληρώνουν κατά σειρά οι Χάρι Κέιν, Εντέν

Αζάρ, Φαλκάο και Νταβίντ Ντε Χέα.

Την επόμενη χρονία συνέχισε να πηγαίνει "κόντρα" στο ρεύμα αφού ψήφισε για νικητή τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος διένυε τότε την τελευταία του χρονιά στην Τσέλσι με την λίστα του να συμπληρώνουν οι Ρομπέρτο Φιρμίνο, Πολ Πογκμπά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Χάρι Κέιν.

Το 2019 επέλεξε για νικητή τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ, ο οποίος κατέκτησε εκείνη την χρονιά το Champions League με την φανέλα της Λίβερπουλ, για το έξυπνο κόρνερ του στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα.

Πλέον ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος από την Σρι Λάνκα δεν έχει δικαίωμα ψήφου καθώς το France Football περιόρισε τις 176 διαφορετικές εθνικότητες που εψήφιζαν σε 100.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Γκουαρντιόλα έπεσε κάτω έξαλλος πριν από το γκολ του Σαλάχ

Στην Ισπανία αποκαλύπτουν τον νικητή της Χρυσής Μπάλας

Η viral απάντηση του Ιωαννίδη στον Κουρμπέλη για το κατάγμα στη μύτη

Keywords
Τυχαία Θέματα