Εάν η Ρεάλ θέλει τώρα τον Εμπαπέ θα πρέπει να τηρήσει τον "όρο Νεϊμάρ" της Παρί

13:45 28/7/2023 - Πηγή: Contra

Είναι γνωστό πως η μητέρα και η εκπρόσωπος του Κιλιάν Εμπαπέ, Φαϊζά Λαμαρί έχει μεταφέρει στην Ρεάλ πως η Παρί Σεν Ζερμέν αξιώνει 250.000.000 ευρώ για να ξεμπλοκάρει τη διαδικασία μεταγραφής του Γάλλου σούπερ σταρ στην Μαδρίτη.

Νέα δημοσιεύματα επισημαίνουν πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήταν έτοιμος γι' αυτό που θ' άκουγε και η υπόθεση πλέον στην τελική της ευθεία. Η εκπρόσωπος του Εμπαπέ έχει δεσμευτεί πως

θα επιχειρήσει να ρίξει την τιμή, αλλά σε αυτό το κομμάτι υπάρχει ένα όριο το οποίο θα ονομάσουμε "όρο Νεϊμάρ".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ σε Ισπανία και Γαλλία ο Νάσερ Αλ Κελαϊφί δεν πρόκειται ν' ακούσει καμία προσφορά κάτω από 222.000.000 ευρώ. Ο Καταριανός παράγοντας φέρεται ανοιχτός να πέσει στα 225.000.000 κι ούτε ευρώ παρακάτω για το λόγο που είναι ξεκάθαρος...

Η Παρί πριν από κάποια χρόνια έσπασε κάθε ρεκόρ πληρώνοντας 222.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα. Έτσι, λοιπόν, η διοίκηση των Παριζιάνων μετά από την ακριβότερη αγορά θέλουν να έχουν την πρωτιά και στην ακριβότερη πώληση.

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως ο αρχηγός της Γαλλίας το 2024 θα μπορέσει να υπογράψει στην Ρεάλ ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα επιθυμεί χωρίς η Παρί να πάρει ευρώ όντας ελεύθερος από το συμβόλαιό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Εάν, Ρεάλ, Εμπαπέ, Νεϊμάρ, Παρί,ean, real, ebape, neimar, pari