Εμπαπέ: Ο Γάλλος σταρ ξεκαθάρισε τα πάντα για την περιβόητη επιστολή

15:08 13/6/2023 - Πηγή: Contra

Σαν βόμβα έσκασε η επιστολή που έστειλε ο Κιλιάν Εμπαπέ στους ιθύνοντες της Παρί Σεν Ζερμέν όπου και αναφέρει πως δεν προτίθεται να ενεργοποιήσει τη ρήτρα ανανέωσης με την ομάδα και θα αποχωρήσει από τον σύλλογο το καλοκαίρι του 2024.

Νεότερο δημοσίευμα των TIMES ανέφερε πως η ημερομηνία της επιστολής

είναι περσινή και γράφτηκε λίγες μέρες μετά από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Γάλλου σταρ με την ομάδα του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Μέσω γραπτής δήλωσής του στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP, ο Κιλιάν Εμπαπέ τονίζει πως είχε ενημερώσει από τις 15 Ιουλίου 2022 το διοικητικό συμβούλιο της Παρί πως δεν σκοπεύει να ενεργοποιήσει τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

"Το διοικητικό συμβούλιο της Παρί είχε ενημερωθεί από τις 15 Ιουλίου 2022 για την απόφασή μου να μην επεκτείνω τη συνεργασία μας πέρα από το 2024 και η επιστολή στάλθηκε μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσω αυτό που του είχα ήδη πει.

Δεν συζήτησα ποτέ την επέκταση του συμβολαίου μου με την Παρί. Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν έχει απαιτήσει από το σύλλογο να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι και έχει απλά επιβεβαιώσει πως δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου".

Πλέον, μοιάζει όλο και πιο ορατό το ενδεχόμενο ο Εμπαπέ να αποχωρήσει από τον σύλλογο το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις απαιτήσεις του Κελαϊφί να είναι γνωστές και τη Ρεάλ να μην είναι η μόνη ομάδα που θα τον κυνηγήσει.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Σκληρό πόκερ για Εμπαπέ, τόσα ζητά ο Κελαϊφί για να τον πουλήσει

Ρεάλ: Έκλεισε τον πρώτο φορ και στο βάθος... Εμπαπέ

Τσέλσι: Ο "Ποτς" σκέφτεται ανταλλαγή βόμβα για να ξεφορτωθεί τον Λουκάκου

Keywords
Τυχαία Θέματα