Έχει θέση η Ελλάδα στο καλοκαιρινό πάρτι της Γερμανίας

11:44 26/3/2024 - Πηγή: Contra

Η Γεωργία δεν μπορεί να μας φοβίσει, την έχουμε νικήσει και τις 4 φορές που την επισκεφθήκαμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση, το επιβεβαιώσαμε την περασμένη Πέμπτη κόντρα στο Καζακστάν.

Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μπορούμε να το επαναλάβουμε. Κι ας υπάρχει ο Κβαρατσκέλια από την άλλη πλευρά, υπερτερούμε ως σύνολο.

Ο Πογέτ έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα που ξέρει να μάχεται και να επιβάλλεται. Αυτή η φουρνιά έχει ταλέντο, από τη στιγμή που η καθοδήγηση γίνεται με σωστό πλάνο, η Ελλάδα

οφείλει να είναι μία από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι της Γερμανίας. Δεν υποτιμώ τους γηπεδούχους Γεωργιανούς, αλλά δεν μου γέμισαν το μάτι στο ματς με το Λουξεμβούργο, πήραν περισσότερα απ’ όσα έπρεπε. Το «διπλό» προσφέρεται στο 2.30 στην Interwetten και θα το τιμήσω χωρίς ενοχές.

Interwetten, το Στοίχημα είναι το άθλημα μας! 21+

Υπερτερεί σε ποιότητα η Ουκρανία

Το σημείωνα και την προηγούμενη Τρίτη, η Ουκρανία είναι μια ομάδα γεμάτη ταλέντο, με ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στα κορυφαία πρωταθλήματα. Δικαιώθηκα με την πρόκριση επί της Βοσνίας και μάλιστα με ανατροπή μέσα στη Ζένιτσα. Τώρα η ομάδα του Ρεμπρόφ θέλει να κάνει και το πλέον αποφασιστικό βήμα για την τελική φάση του Euro, η Ισλανδία αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο.

Οι συνθήκες πάντα δύσκολες, πάντα ιδιαίτερες, λόγω του πολεμικού σκηνικού εντός συνόρων, θα αγωνιστεί στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Θα έχει την συμπαράσταση πολλών οπαδών της, η στιγμή είναι μεγάλη και ο στόχος πρέπει να επιτευχθεί.

Η Ισλανδία συνέτριψε 4-1 το Ισραήλ στη Βουδαπέστη, το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις στα τελευταία λεπτά κι ενώ οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν βγει μαζικά στην επίθεση μήπως και αντιστρέψουν την κατάσταση.

Είναι ομάδα με πείσμα και χαρακτήρα, σε ταλέντο όμως υπολείπεται της Ουκρανίας γι’ αυτό και θεωρώ πως θα έχει δεύτερο ρόλο στο ματς. Θα δώσω ξανά… ψήφο εμπιστοσύνης στην Ουκρανία και μάλιστα θα ποντάρω στη νίκη της από το ημίχρονο, η απόδοση στην Interwetten φθάνει το 2.00.

Αμέτρητες επιλογές, ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση για τους παίκτες! 21+

Μικρές οι διαφορές ανάμεσα σε Ουαλία και Πολωνία

Φοβερή και τρομερή Ουαλία συνέτριψε 4-1 την Φινλανδία και προκρίθηκε πανηγυρικά στον σημερινό τελικό με την Πολωνία. Κυριαρχική από τα πρώτα λεπτά, έφερε το ματς στα μέτρα της, δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλό της. Θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο κόντρα και στην Πολωνία, η οποία όμως έχει μεγάλη εμπειρία και παίκτες με σπουδαίες παραστάσεις. Η παρέα του Λεβαντόφσκι πάτησε το… γκάζι από νωρίς κόντρα στην Εσθονία, το τελικό 5-1 τα λέει όλα, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής όταν όλα είχαν κριθεί.

Έχουμε να κάνουμε με ένα ζευγάρι που εκ πρώτης δείχνει ισορροπημένο, συμφωνούν με αυτό και οι αποδόσεις. Δεν θα μπω στην διαδικασία να ψάξω σημείο, θα κάνω παιχνίδι με τα γκολ και την επιλογή 2-3 τέρματα, η απόδοση στην Ιnterwetten στο 1.90.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ + *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έχει, Ελλάδα, Γερμανίας,echei, ellada, germanias