Έρλινγκ Χάλαντ: Η αινιγματική απάντηση της μάνατζερ του στα σενάρια για "μπάσιμο" της Ρεάλ

12:17 16/11/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο λίγα δεν είναι τα δημοσιεύματα που συνδέουν την Ρεάλ Μαδρίτης με τον Έρλινγκ Χάλαντ μετά από την επίσκεψη της μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ραφαέλα Πιμέντα, στο γήπεδο των μερένχες για την αναμέτρηση με την Μπράγκα για τα προκριματικά του Champions League.

Η Πιμέντα μίλησε στο Relevo και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα σενάρια που θέλουν τον παίκτη να πολιορκείται από την ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ, με την απάντηση της, αν μη τι άλλο, να τα αφήνει όλα.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ατζέντης ανέφερε πως ο Χάλαντ είναι αυτός που θα αποφασίσει για το μέλλον του και θα κάνει πάντα ότι είναι καλό γι αυτόν αλλά και στην προκειμένη περίπτωση για την Μάντσεστερ Σίτι ενώ άφησε παραθυράκι για "αλλαγή" όταν κριθεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή.

"...Ο Έρλινγκ είναι πάντα ο κύριος της μοίρας του. Θα κάνει πάντα ό,τι είναι καλό για αυτόν και για τη Μάντσεστερ Σίτι. Όταν όλοι είναι ανοιχτοί να κάνουν μια αλλαγή, θα συμβεί. Ο Έρλινγκ θα σέβεται πάντα..."

Θυμίζουμε πως ο Νορβηγός στράικερ έχει συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με πρόσφατο δημοσίευμα να αναφέρει πως υπάρχει σ' αυτό ρήτρα αποχώρησης ύψους 200.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: Η Ίντερ Μαϊάμι προσέγγισε κι άλλον πρώην συμπαίκτη του Λίο αλλά έφαγε "πόρτα"

Μπαρτσελόνα: Η συγκινητική ενέργεια των μπλαουγκράνα με αφορμή το κίνημα Movember

Θρύλος της Ρίβερ Πλέιτ ο εκλεκτός για να κοουτσάρει την παρέα του Μπενζεμά

Keywords
Τυχαία Θέματα