Έτοιμη να υπογράψει τον πρώτο της παίκτη η Μπαρτσελόνα, δεν πρόκειται να δώσει χρήματα

16:39 29/4/2024 - Πηγή: Contra

Μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμη η φετινή σεζόν, όμως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις για την απόκτηση ποδοσφαιριστή, το Γκίντο Ροντρίγκες. Ο ποδοσφαιριστής από την Μπέτις πρόκειται για μία περίπτωση την οποία εγκρίνει ο Λαπόρτα, καθώς ταιριάζει γάντι στην οικονομική πολιτική του συλλόγου.

Το διοικητικό συμβούλιο των "Μπλαουγκράνα" έχει υπό έλεγχο την υπόθεση του Αργεντινού, με τους όρους της αρχικής, προφορικής συμφωνίας να έχουν σχεδόν επιτευχθεί. Τίποτα δεν έχει υπογραφεί ή εγγυηθεί ακόμα, καθώς απομένουν βασικές λεπτομέρειες πριν από την ολοκλήρωση

του συμβολαίου. Εφόσον όλα κυλίσουν όλα ομαλά, η διάρκειά του θα έχει ισχύ μέχρι το 2026 με δυνατότητα επέκτασης μέχρι το 2027.

Παρόλο που ο Ροντρίγκες ετοιμάζεται να αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Μπέτις, Η Μπαρτσελόνα θα περιμένει να δει πως όλα είναι σύμφωνα με τους κανόνες του Financial Fair Play πριν κάνει τα τυπικά βήματα για την πρώτη της μεταγραφή για το 2024/25.

Ο 30χρονος αγωνίζεται στην θέση του κόφτη και αναμένεται να αποτελέσει ενεργό κομμάτι στο ροτέισον του Τσάβι. Με την φανέλα της Μπέτις συμπλήρωσε 26 συμμετοχές σε Ισπανία και Ευρώπη, ενώ επίσης πέτυχε 2 τέρματα.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μεγάλος Αλέξις Σάντσες αποχωρεί ως πρωταθλητής εν μέσω αποθέωσης για το δεύτερο αστέρι

Πίσω στον Άξιαξ ο Τεν Χαχ; Εμπλέκεται στην υπόθεση ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι και ο δρόμος της επιστροφής άνοιξε

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έτοιμη, Μπαρτσελόνα,etoimi, bartselona