Γιουνάιτεντ: Δουλεύουν πίσω από την πλάτη του Τεν Χαχ, μυστικό ραντεβού με τον πιο ακριβό προπονητή

12:12 2/3/2024 - Πηγή: Contra

Αυξάνεται η πίεση προς τον Έρικ Τεν Χαχ σύμφωνα με την εφημερίδα SUN καθώς ο Νταν Άσγουορθ, ο οποίος μόλις ξεμπλέξει με την Νιούκαστλ, θα γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ καλοβλέπει μία άλλη περίπτωση για τον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων.

Μάλιστα, το πρόσωπο που φέρεται να προωθεί ο Άσγουορθ χαίρει της εκτίμησης και του Σερ Ράτκλιφ που έπειτα από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να μπει στη διοίκηση του κλαμπ. Το ρεπορτάζ της σκανδαλοθηρικής εφημερίδας το πάει και ένα βήμα παραπάνω κάνοντας

λόγο και για ραντεβού.

Συγκεκριμένα ο αρμόδιος ρεπόρτερ τονίζει ότι ο Άσγουορθ βρέθηκε κιόλας με τον Γκράχαμ Πότερ για να συζητήσουν. Ναι, ο Γκράχαμ Πότερ παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ως ο επικρατέστερος να αλλάξει τον Έρικ Τεν Χαχ στον πάγκο.

Ο Άγγλος τεχνικός μετά από την περιπέτειά του με την Τσέλσι δεν έχει εργαστεί αλλού απορρίπτοντας βάσει δημοσιευμάτων μπόλικες προτάσεις. Ο Νταν Άσγουορθ έχει δουλέψει με τον Πότερ στην Μπράιτον τον γνωρίζει καλά και από τη στιγμή που δεν έχει ομάδα δεν αποκλείεται να πείσει τη διοίκηση να προχωρήσουν.

Θυμίζουμε πως ο Γκράχαμ Πότερ συνεχίζει να είναι η πιο ακριβή μεταγραφή προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Η Τσέλσι είχε πληρώσει 23.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει από τους Γλάρους.

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει τη φανέλα και το μετάλλιο: Τα πούλησε η πρώην του

Η Μπάγερν βάζει το μαχαίρι στο λαιμό της Ρεάλ και ζητάει αστρονομικό ποσό για να τον πουλήσει

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιουνάιτεντ, Δουλεύουν, Τεν Χαχ,giounaitent, doulevoun, ten chach