Γιουβέντους: Αλλάζουν τα δεδομένα με Πογκμπά, τα λέει με τον ατζέντη του η "Μεγάλη Κυρία"

15:46 5/9/2023 - Πηγή: Contra

Νέα αρχή στην καριέρα του προσπαθεί να κάνει ο Πολ Πογκμπά 1 χρόνο μετά από την επιστροφή του στην Γιουβέντους και τους διαδοχικούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε.

Ο Γάλλος βρίσκεται και αυτή την περίοδο εκτός λόγω τραυματισμού, χωρίς όμως αυτή τη φορά να αναμένεται να απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Νικολό Σίρα αναμένεται να γίνουν συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης και των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή αναφορικά με το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, οι δύο

πλευρές θα συζητήσουν την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή το οποίο εκπνέει το 2026 και δίνει στον Γάλλο μαζί με τα μπόνους ένα ποσό κοντά στα 10.000.000 ευρώ ετησίως.

Οι διαδοχικοί τραυματισμοί του Πογκμπά σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Γιούβε την αναγκάζουν να προχωρήσει σε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Πογκμπά για μείωση των απολαβών του.

Θυμίζουμε πως ο Γάλλος μέσος τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει 2 συμμετοχές στη Serie A, ισάριθμες ως αλλαγή.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Σεβίλλη: Η συγκινητική φωτογραφία του παιδικού φίλου - συμπαίκτη του Ράμος για την επιστροφή του

Απίστευτο! Η Αλ Ιτιχάντ επανέρχεται με νέα άνευ προηγουμένου πρόταση για να πάρει τον Σαλάχ

Η Βιγιαρεάλ απέλυσε τον προπονητή της μετά το κακό ξεκίνημα

Keywords
Τυχαία Θέματα