Γκρίνγουντ: Η Γιουνάιτεντ τριβεί τα χέρια της με τις μαγικές εμφανίσεις του Άγγλου, ποιες οι προθέσεις της Χετάφε

13:52 13/11/2023 - Πηγή: Contra

Από το καλό στο καλύτερο εξελίσσεται η πορεία του Μέισον Γκρίνγουντ στη Χετάφε, με τον Άγγλο μεσοεπιθετικό να έχει ήδη 3 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 10 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας.

Οι άνθρωποι της Χετάφε έχουν μείνει αρκετά ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του Γκρίνγουντ και, σύμφωνα με την SUN, ετοιμάζονται να προσεγγίσουν την Γιουνάιτεντ και

να ζητήσουν την επέκταση του δανεισμού του για άλλη μία χρονιά.

Θυμίζουμε πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" κατάφεραν να παραχωρήσουν τον Γκρίνγουντ τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου, καλύπτοντας μάλιστα και το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του όσο αυτός αγωνίζεται στη Χετάφε.

Η ισπανική ομάδα δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Γιουνάιτεντ, οι οποίες και υπερβαίνουν τα 20 εκατομμύρια, και να αγοράσει τον παίκτη γι' αυτό και ελπίζουν στη θετική απάντηση των Κόκκινων Διαβόλων για επέκταση του δανεισμού του.

Σε μία τέτοια περίπτωση η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να προχωρήσει σε πρόωρη επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή καθώς το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Πάντως, οι εμφανίσεις του νεαρού Άγγλου επιθετικού αναμένεται να "αναγκάσουν" κι άλλες μεγάλες ομάδες να μπουν στο κόλπο όχι μόνο για τον δανεισμό αλλά και για την αγορά του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες καταθέτουν πρόταση μαμούθ για τον αρχηγό των "Κόκκινων Διαβόλων"

Ρεάλ: Τόσα χρήματα ζητάει η Λεβερκούζεν για να αφήσει τον Τσάμπι Αλόνσο να ζήσει το όνειρο

Τσέλσι: Η "τρελή" συγκομιδή των μπλε με τους Big 4 της φετινής Premier League

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκρίνγουντ, Γιουνάιτεντ, Άγγλου, Χετάφε,gkringount, giounaitent, anglou, chetafe