Η αδιανόητη πρόταση που έκοψε ο πρόεδρος της Λάτσιο για τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και τώρα τον χάνει με ψίχουλα

15:30 11/7/2023 - Πηγή: Contra

Ο εξαιρετικά δύσκολος στις διαπραγματεύσεις πρόεδρος Λοτίτο αποκάλυψε στο Messaggero την απίστευτη προσφορά της Μίλαν για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς την οποία απέρριψε το 2018. Ο διοικητικός ηγέτης της Λάτσιο συμπλήρωσε στην αποκάλυψή του πως δεν μετάνιωσε για την απόφασή του έστω κι αν όλα δείχνουν πως τώρα χάνει τον καλύτερό του παίκτη με προσφορά που ουδεμία σχέση έχει με εκείνη των Ροσονέρι.

"Το 2018 απέρριψα 140 εκατ. ευρώ από την Μίλαν για τον Μιλίνκοβιτς και δεν μετανιώνω" ήταν τα λόγια του Λοτίτο. Στη συνέχεια ο Ιταλός παράγονας αναφέρθηκε και στα χρήματα που του προσφέρουν οι Σαουδάραβες για χάρη του Σέρβου μέσου: "Η Αλ Χιλάλ προσέφερε λιγότερα από 50 εκατ. ευρώ για τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς. Εγώ θέλω να υπογραφούν τα έγγραφα, αλλιώς ο παίκτης θα ταξιδέψει στην προετοιμασία με το καμπ".

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Ζόρζε Ζεσούς προσφέρει στον αρχηγό της Λάτσιο τριετές συμβόλαιο με απολαβές ύψους 25.000.000 ευρώ ανά έτος και μάλιστα καθαρά. Ο παίκτης είναι ΟΚ στην προοπτική ν' αποχαιρετήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και περιμένει τις εξελίξεις μεταξύ των δύο κλαμπ.

Κατά το παρελθόν σπουδαίες ομάδες είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 28χρονο. Ρεάλ, Παρί, Γιουβέντους, Μίλαν είχαν μπει στο κόλπο, αλλά οι διαστημικές απαιτήσεις του Λοτίτο τους έκαναν όλους ν' αλλάζουν δρόμο στο άκουσμά τους.

Διαβάστε περισσότερα

Η διαστημική πρόταση της Τότεναμ για να κρατήσει τον Κέιν

Μεταγραφές LIVE: Οι συμφωνίες και οι ειδήσεις της ημέρας

Η Τσέλσι έκλεισε κι άλλο deal και συνεχίζει την τακτική της

Keywords
Τυχαία Θέματα