Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ -πριν από τον Ράις- συνεχίζει στην Τουρκία

15:18 4/9/2023 - Πηγή: Contra

Απαλλάχθηκε η Άρσεναλ από τον Νικολά Πεπέ καθώς ο Ιβοριανός επιθετικός αποδέχθηκε την πρόταση της Μπεσίκτας και θα συνεχίσει την καριέρα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Η ιστορία του 28χρονου στους Κανονιέρηδες γεμάτη περιπέτεια...

Τη σεζόν 19/20 οι Λονδρέζοι ήθελαν να κάνουν το "μπαμ" και να επιστρέψουν δυναμικά στη διεκδικήση κάποιου τίτλου. Έπαιξαν τα ρέστα τους στην υπόθεση του Πεπέ και πλήρωσαν πάνω από 80.000.000 ευρώ στην Λιλ για να τον αποκτήσουν και να κερδίσουν παράλληλα στην κούρσα άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης

που διεκδικούσαν τον ποδοσφαιριστή.

Ο Πεπέ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και το καλοκαίρι του 2022 η Άρσεναλ τον παραχώρησε με τη μορφή δανεισμού στην Νις. Εν τέλει ο παίκτης επέστρεψε στην ομάδα του Αρτέτα και βρέθηκε η Μπεσίκτας από την Τουρκία (συνεχίζονται οι μεταγραφές) για να τον αποκτήσει αν και στην πρώτη προσέγγιση που του είχε κάνει ο Νικολά αρνήθηκε την προοπτική της Κωνσταντινούπολης.

Το ρεπορτάζ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας όλων των πλευρών μετέδωσε η Equipe που νωρίτερα είχε υποστηρίξει ότι και η Φενερμπαχτσέ ήταν στο κόλπο για την υπογραφή του πάλαι ποτέ wonderkid του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άρσεναλ -πριν, Ράις-, Τουρκία,arsenal -prin, rais-, tourkia