Η Αλ Ιτιχάντ τον χρυσοπλήρωσε, αυτός ζήτησε να φύγει και τώρα έχει τρεις προτάσεις στα χέρια του

10:35 6/1/2024 - Πηγή: Contra

Την απόφαση να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ πήρε ο Ζότα το περασμένο καλοκαίρι και στη σύντομη θητεία του στην ομάδα η καριέρα του έχει πολλά σκαμπανεβάσματα.

Αρχικά, ο παίκτης ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον τότε προπονητή της ομάδας, Νούνο Εσπιρίτο, ο οποίος τον έβγαλε εκτός της λίστας των ξένων που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Η άφιξη του Μαρσέλο Γκαγιάρδο

άλλαξε τα δεδομένα και πλέον ο παίκτης περισσότερο χρόνο συμμετοχής, προς το παρόν στο Champions League Ασίας και περιμένει την αλλαγή της λίστας.

Ο Πορτογάλος μπορεί να παίζει περισσότερο αλλά έχει μετανιώσει για την απόφασή του να φύγει τόσο νωρίς στην καριέρα του από την Ευρώπη γι αυτό και εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής.

Σύμφωνα με τον Ρούντι Γκαλέτι, στα γραφεία της Αλ Ιτιχάντ έχουν φτάσει 3 επίσημες προτάσεις, η μία εκ των οποίων περιλαμβάνει τον δανεισμό του,

Προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση και αναμένεται ραντεβού του παίκτη με τον προπονητή και τη διοίκηση για να αναλυθούν τα δεδομένα και να παρθεί η οριστική απόφαση.

Θυμίζουμε πως η Αλ Ιτιχάντ έβγαλε από τα ταμεία της για τον ποδοσφαιριστή ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ, ενώ μία από τις ομάδες που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του φέρεται πως είναι η Τότεναμ του Άγγελου Ποστέκογλου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Μπενφίκα βάζει τα θεμέλια για πώληση επιπέδου Έντσο με το νέο της deal

Ξεροκέφαλη η Μπάγερν: Έκλεισε τον Ντάιερ αλλά επιμένει για το θαύμα

Από αντι-Μπενζεμά στα... αζήτητα και πλέον φοβερό comeback με τη Μίλαν

Keywords
Τυχαία Θέματα