Η Μπάγερν έκανε το μπαμ των 15 εκατ. και χαλάσε τα σχέδια μεγάλης αντιπάλου της

11:17 6/12/2023 - Πηγή: Contra

Μία μεταγραφή έκπληξη ολοκλήρωσε η Μπάγερν Μονάχου καθώς ήρθε σε συμφωνία με την Γρανάδα για την απόκτηση του Μπράιαν Σαραγόσα αντί του ποσού των 15.000.000 ευρώ.

Στο συμβόλαιο του παίκτη με την ισπανική ομάδα υπήρχε ρήτρα αποχώρησής του ύψους 14.000.000 ευρώ, με γερμανικά δημοσιεύματα να αναφέρουν μάλιστα πως ήταν διατεθειμένη να την ενεργοποιήσει και μία μεγάλη της αντίπαλος.

Ο λόγος για την Λειψία η οποία μάλιστα σκόπευε να κινηθεί για την απόκτησή του στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με την Γρανάδα τελικά να παίρνει την απόφαση και να λέει το "ναι" στην Μπάγερν

με τον παίκτη να μετακομίζει μόνιμα στο Μόναχο από το καλοκαίρι του 2024, καθώς μέχρι το τέλος της σεζόν θα παραμείνει δανεικός στη Γρανάδα.

Μάλιστα, έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη είχε εκδηλώσει και η Μπρέντφορντ χωρίς όμως και αυτή να προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση.

Θυμίζουμε πως τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σαραγόσα έχει πραγματοποιήσει συνολικά 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το πήρε απόφαση η Ρεάλ: Τότε ενεργοποιεί την βόμβα Εμπαπέ

Μπράιτον: Ο Ντε Ζέρμπι δεν ακούει τις σειρήνες και ετοιμάζεται για νέο σπουδαίο deal

Ρεάλ: Επικό! Ο Καμαβινγκά άνοιξε κομμωτήριο στη Μαδρίτη και εξυπηρέτησε συμπαίκτη του

Keywords
Τυχαία Θέματα