Η Μπάγερν κάνει το μπαμ και φέρνει στο πλευρό του Τούχελ σπεσιαλίστα των μεταγραφών

11:21 15/1/2024 - Πηγή: Contra

Κοντά σε άλλο ένα σπουδαίο deal βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου και αυτή τη φορά αυτό δεν σχετίζεται με κάποιον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, ο Μαξ Έμπερλ αναμένεται να μπει στο αθλητικό συμβούλιο της γερμανικής ομάδας από τον ερχόμενο Μαρτίο, με το deal να αναμένεται να πάρει επίσημη μορφή στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο το οποίο και είναι προγραμματισμένο για

τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Θυμίζουμε πως ο Έμπερλ για 14 συναπτά έτη είχε στην κατοχή του τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην Γκλάντμπαχ ενώ μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε αντίστοιχο πόστο και στη Λειψία.

Μάλιστα, παρά τη σύντομη θητεία του στη Λειψία, είναι υπεύθυνος για αρκετές από τις μεγάλες πωλήσεις της, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό του Γιόσκο Γκβάρντιολ, ενώ μεσολάβησε ώστε να ενταχθεί στην ομάδα, έστω και με τη μορφή δανεισμού, ο Τσάβι Σίμονς.

Ο Πλέτενμπεργκ αναφέρει πως για να κλείσει το deal, η Μπάγερν πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στα 5.000.000 ευρώ στη Λειψία, έπειτα από σχετική ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ρεάλ: Ο Βίνι έκανε χατ τρικ και μιμήθηκε το είδωλο τού μέσα στην έδρα του

Νεϊμάρ: Ο Ζέσους του την είπε δημόσια για τα πάρτι και τον σύγκρινε με τον CR7

Η Γιουνάιτεντ έστειλε στη Σεβίλλη τον νέο Φελαϊνί αλλά ζητάει τεράστιο ποσό για την πώλησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα