Η Μπάγερν πήρε τον Σαραγόσα και τον έβαλε στη "λίστα των 8"

13:26 7/12/2023 - Πηγή: Contra

Για την απόκτηση του Μπράιαν Σαραγόσα κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα η Μπάγερν Μονάχου, δίνοντας στην Γρανάδα για την περίπτωσή του ένα ποσό κοντά στα 15.000.000 ευρώ, λίγο πάω δηλαδή από την ρήτρα ύψους 14.000.000 που του είχαν βάλει οι Ισπανοί.

Η γερμανική ομάδα δεν φημίζεται για τις επιλογές από την ισπανική αγορά κάτι που δείχνει και ο εξαιρετικά μικρός αριθμός ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τη φανέλα της από την ημέρα ίδρυσης της μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, ο Σαραγόσα είναι μόλις ο 8ος Ισπανός που φοράει τη φανέλα της

Μπάγερν Μονάχου από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα αποδεικνύοντας πως δίνει προτεραιότητα σε παίκτες προερχόμενους από την Γερμανία ή έστω από το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν φορέσει τη φανέλα των Βαυαρών από το 2015 και μετά δείχνοντας την αλλαγή πολιτικής της γερμανικής ομάδας.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα να προστεθεί και 9ος στην εν λόγω λίστα καθώς η Μπάγερν έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής την περίπτωση του άσου της Ρεάλ Σοσιεδάδ, Μάρτιν Ζουμπιμέντι ενω κλεφτές ματιές ρίχνονται και στον άσο της Χιρόνα, Αρναού Μαρτίνεθ.

Αναλυτικά η 8αδα των Ισπανών Χάβι Μαρτίνεθ Τιάγκο Αλκάνταρα Τσάμπι Αλόνσο Πέπε Ρέινα Χουάν Μπερνάτ Αλβάρο Οντριόζολα Μαρκ Ρόκα Μπράιαν Σαραγόσα Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ρεάλ κερδίσε την πρώτη μάχη για τον αριστερό μπακ και περιμένει την Μπάγερν

Βόμβα στην Μπαρτσελόνα: Μεγάλο αστέρι της ομάδας δεν παίζει όσο θέλει και σκέφτεται το "αντίο"

Η Λίβερπουλ έχασε με ρήξη χιαστού τον παρτενέρ του Φαν Ντάικ και καλείται να πάρει μία μεγάλη απόφαση

Keywords
Τυχαία Θέματα