Η Μπάγερν τρέχει και δεν φτάνει για να μην χάσει και τον παρτένερ του Κέιν

14:58 9/11/2023 - Πηγή: Contra

Τον προτελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου διανύει ο Λερόι Σανέ και η γερμανική ομάδα θέλει άμεσα να τον καλέσει για νέο συμβόλαιο προκειμένου να μην μπει σε μπελάδες.

Για το μέλλον του Γερμανού μίλησε ο πρόεδρος των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ, λέγοντας πως είναι στις άμεσες προθέσεις της ομάδας να κινηθεί για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση στο τραπέζι.

"...Φυσικά και εύχομαι ο Σανέ να μείνει μαζί μας για πολύ καιρό ακόμα, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι αυτό..."

Θυμίζουμε

πως η Μπάγερν έκανε δικό της τον ποδοσφαιριστή από την Μάντσεστερ Σίτι αντί του ποσού των 49.000.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2020 και παρά το γεγονός πως την περασμένη σεζόν ο Γερμανός υπήρξε πρωταγωνιστής σε πολλά εξωαγωνιστικά επεισόδια, πλέον έχει ανατρέψει την κατάσταση.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σανέ έχει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 9 γκολ και 5 ασίστ στο ενεργητικό του αποτελώντας έναν από τους άξιους συμπαραστάτες του Χάρι Κέιν στην επιθετική γραμμή της Μπάγερν.

Το καλοκαίρι του 2025 εκπνέει και το συμβόλαιο του Αλφόνσο Ντέιβις ο οποίος φέρεται πως έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ομάδα, με την Ρεάλ Μαδρίτης να είναι το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Ντε Χέα: Όσο η Γιουνάιτεντ τον έχει στο "περιμένε", ισπανική ομάδα κάνει κρούση για την απόκτησή του

Τσέλσι: Ο ισχύρος παίκτης-σύμμαχος των μπλε για να ολοκληρώσει το ακριβότερο deal στην ιστορία της Premier League

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ απέρριψε προτάσεις πριν τον χρησιμοποιήσει και τώρα αισθάνεται δικαιωμένος

Keywords
Τυχαία Θέματα