Η Μπαρτσελόνα θα "πληρώσει" και θα πληρωθεί για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ

10:20 18/2/2024 - Πηγή: Contra

Η Παρί Σεν Ζερμέν και ο Κιλιάν Εμπαπέ χωρίζουν το καλοκαίρι αλλά η ζωή συνεχίζεται και άπαντες οφείλουν να προχωρήσουν. Η ΠΣΖ, μάλιστα, σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν θα βαδίσει απλά στην επόμενη μέρα, αλλά θα μπει με ορμή.

Στην Γαλλία γράφτηκε αμέσως μετά από

την κοινοποίηση της απόφασης του Εμπαπέ πως ο Αλ-Κελαϊφί στοχεύει να πάει όχι μία, αλλά για τρεις μεταγραφές το καλοκαίρι ενισχύοντας το σύνολο στην επίθεση με τον αντί-Εμπαπέ, τη μεσαία γραμμή και την άμυνα.

Για το κέντρο της Παρί, λοιπόν, έρχεται και δένει η υπόθεση του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός έχει στα χέρια την προσφορά της ανανέωσης της συνεργασίας του με την Μπάρτσα, αλλά βάσει δημοσιευμάτων δεν είναι και τόσο ζεστός για να προχωρήσει τη διαδικασία.

Οπότε για πρώτη φορά δημιουργείται συνθήκη πώλησης του Ντε Γιονγκ κάτι που οι Μπλαουγκράνα δεν συζητούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Οι Καταλανοί θα έμπαιναν σε συζητήσεις για τον Ολλανδό εφόσον είχαν μία προσφορά από κάποιο κλαμπ στα 100.000.000 ευρώ.

Για την ιστορία το 2019 η Παρί είχε δώσει μεγάλη μάχη για να πάρει τον παίκτη από τον Άγιαξ, όμως, η Μπαρτσελόνα επικράτησε τελικά στις διαπραγματεύσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Ο Μέσι δεν είναι καν στο top 3 του Ροναλντίνιο

Ο Σαλάχ αποχωρεί, deal μεγατόνων σύμφωνα με θρύλο της Λίβερπουλ

Keywords
Τυχαία Θέματα