Η Γιουνάιτεντ στέλνει πίσω δανεικό που δεν έβγαινε από την ενδεκάδα στο πρώτο μισό

08:49 3/1/2024 - Πηγή: Contra

Για τον δανεισμό του Σέρχιο Ρεγκιλόν από την Τότεναμ κινήθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου αλλά σύμφωνα με το Athletic πήρε την απόφαση να διακόψει πρόωρα το deal.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο, οι ιθύνοντες των Κόκκινων Διαβόλων κρίνουν πως πλέον είναι περιττή η παρουσία του Ρεγκιλόν στο ρόστερ καθώς ο

Λουκ Σο, που είναι και η βασική επιλογή του Τεν Χαχ για τη θέση του αριστερού μπακ έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του ενώ κοντά στην επιστροφή είναι και ο Μαλάσια.

Η Γιουνάιτεντ δεν θα έχει το ίδιο πιεσμένο πρόγραμμα στο δεύτερο μισό της σεζόν καθώς βρίσκεται εκτός τόσο από το Champions League όσο και από το Carabao Cup γι αυτό και πάρθηκε η απόφαση να ολοκληρώσει τη χρονιά με 2 αριστερά μπακ.

Θυμίζουμε πως ο Ρεγκιλόν στο πρώτο μισό της σεζόν κατέγραψε συνολικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς κάποιο γκολ ή ασίστ στο ενεργητικό του.

Πλέον, ο 27χρονος αριστερός μπακ αναμένεται να παραχωρηθεί και πάλι δανεικός με την Ντόρτμουντ να είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το πήρε απόφαση ο Σάντσο: Πιέζει για την μεγάλη επιστροφή

Αρχίζει το μάζεμα η Τσέλσι: "Ψήνεται" πώληση νεαρού παίκτη της στην Ντόρτμουντ

Ο Λίνγκαρντ παραμένει ελεύθερος και βρίσκεται στα ραντάρ ομάδας της Premier League

Keywords
Τυχαία Θέματα