Η κόντρα επίθεση της Παρί στην Ρεάλ: Οι πέντε αγαπημένοι του Κελαϊφί από το ρόστερ του Αντσελότι

15:12 12/9/2023 - Πηγή: Contra

Η κόντρα της Παρί με την Ρεάλ έχει απλωθεί σε όλα τα επίπεδα με επίκεντρο φυσικά τον Κιλιάν Εμπαπέ. Προς στιγμήν βέβαια ο Γάλλος σταρ "παίζει" και τις δύο ομάδες, αλλά τώρα που όλα δείχνουν ότι θα μείνει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι ίσως αυτή η διαμάχη κορυφωθεί αν ο αρχηγός των Μπλε φορέσει τελικά τη λευκή φανέλα.

Ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί,

όμως, φαίνεται πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια με την καταλανική SPORT να αναπαράγει δημοσίευμα της ΟΚ το οποίο θέλει τον διοικητικό ηγέτη των Παριζιάνων να ετοιμάζει κόντρα επίθεση στους Μαδριλένους για την "Υπόθεση Εμπαπέ".

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα προαναφερθέντα Μέσα οι Καταριανοί που δεν έχουν οικονομικούς φραγμούς, ίσως, κινηθούν για κάποιον από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κελαϊφί, μάλιστα, παρουσιάζεται να έχει μία λίστα πέντε παικτών από το μαδριλένικο ρόστερ που θαυμάζει για τις ικανότητές τους και θα ήθελε να έχει στην ομάδα του.

Στην κορυφή, φυσικά, ο Βίνι αλλά η δική του περίπτωση είναι τέτοια που μοιάζει απίθανο να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης όσα κι αν είναι τα χρήματα. Το κλαμπ χτίζει πάνω στον Βραζιλιάνο και σε μία παλαιότερη προσέγγιση της Παρί, οι Καταριανοί άκουσαν ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι". Είναι και η στάση του ποδοσφαιριστή τέτοια που δείχνει να θέλει να μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα για πολλά χρόνια.

Ένας πιο ιδεατός στόχος που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα της ΠΣΖ είναι ο Ροντρίγκο. Βέβαια, κι ο έτερος Βραζιλιάνος της επίθεσης κι ένας από τους καλύτερους πλάγιους επιθετικούς στον κόσμο είναι από τους από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές της Ρεάλ με κρίσιμα γκολ και τεράστια χρηματιστηριακή αξία.

Φεύγοντας από την επίθεση στο ρεπορτάζ φιγουράρουν τρία ονόματα από τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Αντσελότι. Εκεί είναι το φαινομενικά "αύριο" της Ρεάλ μετά από το τέλος εποχής για την εμβληματική τριάδα: Κασεμίρο, Κρόος και Μόντριτς. Τσουαμενί, Καμαβινγκά και Βαλβέρδε, λοιπόν, οι άλλοι τρεις της φερόμενης λίστας της εκδίκησης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μοιάζει απίθανο να φύγει κάποιος από τους πέντε αλλά έτσι όπως έχει γίνει το ποδόσφαιρο και με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει επιδείξει η Παρί τίποτα δεν αποκλείεται. Ωστόσο, παραμένει δύσκολο η Ρεάλ να να δεχθεί να δώσει παίκτη στην Παρί..

Keywords
Τυχαία Θέματα