Η Λίβερπουλ έχει έτοιμο back up πλάνο και δεν φοβάται για Αλόνσο

14:10 23/2/2024 - Πηγή: Contra

Η αναζήτηση προπονητή της Λίβερπουλ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ωστόσο, η πιθανή μετακίνηση του Αλόνσο στην Μπάγερν Μονάχου ώθησε τη Λίβερπουλ να εντείνει τις προσπάθειες για την εξέταση εναλλακτικών λύσεων.

Η διοίκηση των “Reds” θέλει να εκμεταλλευτεί τον χρόνο που της έδωσε η πρόωρη ενημέρωση του Κλοπ και επιθυμεί να είναι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο. Ένα όνομα φαίνεται να επιλέχτηκε για back up του Ισπανού και πρόκειται για έναν ανερχόμενο τεχνικό. Ο Αμορίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας τελικά είναι αυτός που φέρεται πως θα καλύψει

τη θέση του Κλοπ αν ο πρώτος στόχος δεν επιτευχθεί.

Ο Αμορίμ έχει σημαντική αναγνώριση από τους φιλαθλους για τα επιτεύγματά του στη Σπόρτινγκ, αναζωογονώντας την τύχη του συλλόγου και αναδεικνύεται ως ένας από τους υποψήφιους που ξεχωρίζουν. Επιπλέον ταιριάζει με το προφίλ του Κλοπ, δηλαδή διαθέτει την ικανότητα να χτίζει ομάδα από το μηδέν δίχως λευκές επιταγές.

Αν και εξετάζονται και άλλοι υποψήφιοι όπως ο Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι, το ιστορικό και οι δυνατότητες του Αμορίμ τον καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για την ιεραρχία της Λίβερπουλ. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Αλόνσο να καταλήξει σε Μπάγερν την ώρα που η Λίβερπουλ θα δίνει την ευκαιρία της σε έναν νέο προπονητή, λιγότερο φανταχτερό αλλά εξίσου ελπιδοφόρο.

Διαβάστε περισσότερα

H Τσέλσι ίσως αποχωρήσει από την Ευρώπη για να μην πληρώσει bonus

Χορηγός θέλει να "βοηθήσει" την Ρεάλ να πάρει το σπουδαιότερο αστέρι του Τσάμπι Αλόνσο

Keywords
Τυχαία Θέματα