Η νέα δουλειά του Μπόγιαν Κρκιτς στην Μπαρτσελόνα

13:06 13/9/2023 - Πηγή: Contra

Νέα εποχή στην Μπαρτσελόνα με τον Ντέκο να διαδέχεται τον Ματέο Αλεμάνι και να αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας.

Κατά την παρουσίασή του ο Πορτογάλος πρώην άσος των μπλαουγκράνα περιέγραψε το σχέδιο του για την ομάδα, μέλος του οποίου θα είναι και ένα πρώην αστέρι της που αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του μόλις στα 33 του.

Ο λόγος για τον Μπόγιαν Κρκιτς ο οποίος 6 μήνες μετά από την αποχώρησή του από τον Βίσελ Κομπέ της Ιαπωνίας επιστρέφει στον χώρο του ποδοσφαίρου από πόστο που σχετίζεται με την Μασία.

Όπως

ανέφερε ο Ντέκο κατά την παρουσίασή του, ο Κρκιτς θα παρακολουθεί την εξέλιξη όλων των νεαρών ποδοσφαιριστών που αναχωρούν από την Μασία με τη μορφή δανεισμού σε άλλες ομάδες και έπειτα θα συμβουλεύει τον Τσάβι και το επιτελείο του.

Μάλιστα, για τον Κρκιτς ο Ντέκο ανέφερε πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι την Μασία καθώς έχει μεγαλώσει εκεί.

"Ο Κρκιτς θα μας βοηθά να παρακολουθούμε παίκτες που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες. Ξέρει την Μασία και ως παίκτης και μπορεί να συνεισφέρει αρκετά σ' αυτή τη δουλειά."

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Γιουβέντους: Αυτά ισχύουν με το αστρονομικό συμβόλαιο του Πογκμπά μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ

Μπάγερν: Κάνει τρελό χουνέρι στον Τούχελ μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις του

Νεαρός Τυνήσιος άσος της Γιουνάιτεντ μιμήθηκε τον πανηγυρισμό του Σαλάχ μπροστά του

Keywords
Τυχαία Θέματα