Η ομάδα ποδοσφαίρου της Γουχάν μόλις έκανε μεταγραφή αεροδρομίου

13:31 20/2/2020 - Πηγή: Contra

Ο Ντανιέλ Καρίτσο είναι 31 ετών, με πλούσια εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα, εκεί όπου κατέγραψε 90 συμμετοχές με την φανέλα της Σεβίλλης, αγωνιζόμενος στη θέση του σέντερ μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Κύπρο (ΑΕ Λεμεσού), στην βρετανική Ρέντινγκ, αλλά και στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Σήμερα ανήκει στην Γουχάν Ζαλ, ομάδα της Κίνας.

Ας γίνουμε λίγο πιο σαφείς για όσους ενδεχομένως να έχουν αγνοήσει την διεθνή επικαιρότητα των τελευταίων δυο μηνών: Σήμερα, το ξέσπασμα του Κορωναϊού βρίσκεται

στην κορύφωση του, μετρώντας περισσότερους από 2.000 θανάτους - η συντριπτική πλεοψηφία αυτών στην ευρύτερη περιοχή της Γουχάν- ενώ παραπάνω από 74.000 άτομα νοσηλεύονται ως φορείς του Κορωναϊού. Το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Κίνας έχει αναβληθεί επ`αόριστον, όπως και κάθε άλλη αθλητική διοργάνωση. Κάποιες πρώτες προβλέψεις για την πορεία του κορωναϊού κάνουν λόγο για μια επιδημία της οποίας η πορεία δύσκολα θα έχει διακοπεί πριν από το καλοκαίρι του 2020, αν και δεν αποκλείονται αρκετά χειρότερα, γνήσια εφιαλτικά σενάρια.

Ως προς τον Καρίτσο, διαβάζουμε στην Marca πως αν και είχε λάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη Σεβίλλη, αν και είχει καθιερωθεί στην βασική ενδεκάδα του ανδαλουσιάνικου συλλόγου, αν και είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, ο ίδιος είχε οικονομικής φύσεως λόγους για να φύγει από την Ισπανία και να έρθει στην ομάδα της Γουχάν. Επίσης και η παρουσία στην διοίκηση της Γουχάν, των Χοσέ Γκονζάλεθ - Λεο Μπαπτιστάο (βετεράνος του ισπανικού ποδοσφαίρου με θητεία σε Ράγιο Βαγιεκάνο, Ατλέτικο Μαδρίτης) ήταν μια αφορμή για να δώσει θετική απάντηση στην πρόταση του κινέζικου συλλόγου ο Καρίτσο.

Εμείς θα του ευχηθούμε 'καλή επιτυχία' στη νέα του ομάδα και κορωναϊού επιτρέποντος, να σαρώσει στο κινέζικο πρωτάθλημα. (Προφανώς αντί για 'καλή επιτυχία' σκεφθήκαμε το 'καλά στερνά' ως μια πιθανότητα, με Κορωναϊό να θερίζει την Γουχάν, αλλά ας είμαστε αισιόδοξοι).

Είναι σωστή η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


Keywords
Τυχαία Θέματα