Η Παρί το πάει στα άκρα με Εμπαπέ, αλλά δεν βάζει και μυαλό

21:55 21/7/2023 - Πηγή: Contra

Το κεφάλαιο Εμπαπέ δεν έχει κλείσει για την Παρί Σεν Ζερμέν -σύμφωνα με ρεπορτάζ της Defensa Central- καθώς οι Καταριανοί ετοιμάζονται να κάνουν κάτι μοναδικό στα χρονικά του ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι παρότι η διοίκηση θύμωσε με την απόφαση του Κιλιάν να κάνει γνωστό πως δεν ανανεώνει γεγονός που σημαίνει ότι το 2024 θα είναι ελεύθερος, έχει στο μυαλό της να του κάνει μία προσφορά

με τις ευλογίες του Εμίρη του Κατάρ για να τον πείσει να παραμείνει στο Παρίσι, όχι για τα επόμενα δύο, τρία, τέσσερα χρόνια, αλλά για πάντα!

Ναι, η ΠΣΖ -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- φέρεται να θέλει να προσφέρει στον αρχηγό της εθνικής Γαλλίας συμβόλαιο ζωής για τα επόμενα δέκα χρόνια με συνολικές αποδοχές 1,1 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα περισσότερα χρήματα δηλαδή που έχουν δοθεί σε ποδοσφαιριστή.

Από εδώ και πέρα μένει να δούμε τις εξελίξεις διότι πολλοί δεν αποκλείουν επίσημη κρούση της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ο Εμπαπέ είναι ένας επαγγελματίας που μας έχει συνηθίσει στις εκπλήξεις και τις ανατροπές στην καριέρα του.

Βέβαια αυτό που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη εντύπωση τις τελευταίες ώρες είναι πως η Παρί έχει αφήσει εκτός του τουρ της ομάδας τον κορυφαίο της σταρ. Πράγμα που σημαίνει πως όσο η ΠΣΖ θα βρίσκεται στην Ιαπωνία, ο Εμπαπέ θα μείνει στο Παρίσι και θα πρέπει να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που θα πληρώσει για τον πάρει. Η μία πλευρά πιέζει την άλλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί, Εμίρη, Εμπαπέ,pari, emiri, ebape