Η Ρεάλ παρακολουθεί κι άλλο wonderkid με τις ευλογίες του νέου ηγέτη της

13:41 16/12/2023 - Πηγή: Contra

Μπορεί ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης να έχει τρελαθεί με τις εμφανίσεις του Τζουντ Μπέλιγχαμ στην παρθενική του χρονιά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά λίγη από τη δόξα του προσπαθεί να πάρει και ο αδερφός του, Τζομπ.

Ο 18χρονος μέσος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σάντερλαντ έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ σε 21 συμμετοχες σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας η οποιία βρίσκεται σε τροχια ανόδου στην Premier League.

Ο μικρός Μπέλιγχαμ βρίσκεται ήδη στα ραντάρ αρκετών ομάδων από το κορυφαίο level με την Ρεάλ να είναι αυτή που βλέπει πιο ζεστά την περίπτωσή του λόγω και του μεγάλου αδερφού.

Οι Μαδριλένοι έχουν μείνει έκπληκτοι από τον Τζουντ και είναι θετικοί στο να επενδύσουν και στον αδερφό του στο άμεσο μέλλον χωρις βέβαια προς το παρόν να υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό.

Θυμίζουμε πως η Ρεάλ την τελευταία 2ετια δεν έχει σταματήσει να επενδύει σε μεγάλα ταλέντα προερχόμενα από διάφορα μέρη του πλανήτη με τελευταίο εξ αυτών να είναι αυτό του Έντρικ ο οποίος αναμένεται να ενταχθεί και επίσημα στις προπονήσεις των Μαδριλένων το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Τότεναμ επέστρεψε στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις και ο Ποστέκογλου αποθέωσε τον παίκτη που ανέστησε

Ρεάλ: Ο Πέρεθ ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Χριστουγεννιάτικο δώρο του στους φίλους των Μαδριλένων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κλείδωσε το deal, πάει Γερμανία "πουλέν" του Τεν Χαχ

Keywords
Τυχαία Θέματα