Η Στουτγκάρδη τον έφερε από την Ιαπωνία και αυτός ανέβασε την αξία του 18 φορές μέσα σε 2 χρόνια

15:50 28/11/2023 - Πηγή: Contra

Εξαιρετική είναι η πορεία της Στουτγκάρδης τη φετινή σεζόν στην Bundesliga καθώς μετά από την συμπλήρωση των 12 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα .

Πέρα από τον Γκιρασί, ο οποίος κυνηγά τον Χάρι Κέιν στη μάχη του πρώτου σκόρερ, εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί και ο αριστερός μπακ της ομάδας, Χιρόκι Ίτο, η εξέλιξη του οποίου μάλιστα παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, ο Ίτο έπειτα από μία τριετία στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας όπου και αγωνίστηκε συνολικά σε 2 ομάδες,

πήγε στη Στουτγκάρδη με την μορφή δανεισμού, με την γερμανική ομάδα να τον κάνει δικό της ένα χρόνο αργότερα αντί του ποσού των 400.000 ευρώ.

Ο Ίτο πήρε αμέσως φανέλα βασικού στην Στουτγκάρδη και μέσα σε σχεδόν δύο χρόνια έχει καταφέρει να εκτοξεύσει τη χρηματιστηριακή του αξία από τις 900.000 στα 17.000.000 ευρώ.

Ο 24χρονος πλέον βρίσκεται στα ραντάρ αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και σύμφωνα με τον Φλόριαν Πλέτενμπεργκ η Στουτγκάρδη μόνο θέλει να εξαργυρώσει και με το παραπάνω την επιτυχημένη πορεία του παίκτη.

Έτσι, η γερμανική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Ίτο με ένα ποσό κοντά στα 30.000.000 ευρώ, με τον ίδιο βέβαια να μην καίγεται να αποχωρήσει τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο Ιάπωνας μπακ έλαβε μέρος και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ στο οποίο και αγωνίστηκε μόλις για 45 λεπτά στο παιχνίδι της χώρας του με την Κόστα Ρίκα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Κλείδωσε το deal: Πετάει για Βραζιλία ο πρώην συμπαίκτης του CR7 στην Αλ Νασρ

Παρί και Τσέλσι κυνηγούν το κορυφαίο wonderkid της Κορίνθιανς

Η Λεβερκούζεν τους πήρε με μόλις 11 εκατ. και ήδη έχουν συμμετοχή σε 27 γκολ

Keywords
Τυχαία Θέματα