Η συμφωνία που "ενώνει" Πικέ - Σακίρα και κάνει έξαλλους τους οπαδούς της Μπαρτσελόνα

13:45 19/10/2022 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε το ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας στο μπροστινό μέρος της φανέλας της μία κουκουβάγια που είναι το σύμβολο του ράπερ Drake. Το γεγονός αυτό ήταν μία συμφωνία που έχει κάνει η Μπάρτσα με το Spotify και τιμήθηκε έτσι ο καλλιτέχνης που ξεπέρασε ένα τεράστιο νούμερο σε streams στην πλατφόρμα.

Τώρα, σύμφωνα με το ESPN κάτι ανάλογα είναι πολύ πιθανό να γίνει και με την Σακίρα! Η Κολομβιανή σταρ θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ, και όπως

μετέδωσε το προαναφερθέν Μέσο υπάρχει συζήτηση και μάλιστα σε καλό δρόμο για να μπει και η πρώην σύντροφος του Πικέ στο μπροστινό μέρος της μπλαουγκράνα εμφάνισης.

Αξίζει να σημειωθεί πως την υπόθεση Drake οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δεν την πήραν καθόλου καλά. Όλα δείχνουν, πάντως, πως και άλλοι καλλιτέχνες θα μπουν με τα logo τους στη φανέλα της καταλανικής ομάδας.

Από εκεί και πέρα θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον να δούμε αυτή την άβολη στιγμή για τον κεντρικό αμυντικό ο οποίος μετά από τον χωρισμό του με την τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με άλλη κοπέλα και δεν έχει καμία επαφή με την Κολομβιανή και μητέρα των δύο παιδιών τους, πάντα όπως αναφέρουν τα Μέσα στην Ισπανία.

Διαβάστε περισσότερα

Η κίνηση ματ του Πέρεθ που "τρέλανε" τον Μπενζεμά και τον έκανε θρύλο της Ρεάλ

Γουάντα Νάρα: Άκρως προκλητική στο βιντεοκλίπ του φερόμενου 22χρονου συντρόφου της L-GANTE

Το ρολόι του Μπενζεμά κόστισε όσο δύο σπίτια, το ρολόι του Λεβαντόφσκι δεν γεμίζει ούτε ντεπόζιτο μηχανής

Keywords
Τυχαία Θέματα