Η Τότεναμ τον "χρυσοπλήρωσε" αλλά ο Ποστέκογλου τον έχει βάλει μόλις 69 λεπτά και βλέπει την έξοδο

13:37 3/11/2023 - Πηγή: Contra

Ονειρική μπορεί να χαρακτηριστεί η μέχρι στιγμής πορεία της Τότεναμ στην Premier League καθώς φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από την συμπλήρωση των 10 πρώτων αγωνιστικών της διοργάνωσης.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου έχει αναγεννήσει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ παίρνει το μέγιστο και από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με χαρακτηριστικότερο να είναι το παράδειγμα

του Τζέιμς Μάντισον.

Στόχος των "σπιρουνιών" είναι στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να προχωρήσουν σε στοχευμένες κινήσεις αλλά ταυτόχρονα να πουλήσουν και κάποιους παίκτες οι οποίοι δεν βρίσκονται στα βασικά πλάνα.

Ένας απ΄αυτούς είναι και ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο για τον οποίο η Τότεναμ δαπάνησε το καλοκαίρι του 2020 το ποσό των 32.000.000 ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Μπέτις.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο 27χρονος Αργεντίνος μέσος έχει καταγράψει μόλις 69 λεπτά συμμετοχής και υπάρχει η πρόθεση να πουλήθεί με ένα ποσό κοντά στα 17.500.000 ευρώ.

Η Μπέτις ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του και το καλοκαίρι, χωρίς όμως η συμφωνία να προχωρήσει ενώ τον παίκτη εξέτασε και ο Τσάβι, ως συμπληρωματική επιλογή πίσω από τους Πέδρι, Γκάβι, Γκουντογκάν και Ντε Γιονγκ.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Λο Σέλσο με την Τότεναμ εκπνέει το καλοκαίρι του 2025.

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ έκανε κι άλλο "χουνέρι" στον Ντε Χέα και πάει για το μπαμ των 75 εκατ.

Ντέλε Άλι: Η ρήτρα μαμούθ που καλείται να πληρώσει η Έβερτον στην Τότεναμ και θέλει να γλιτώσει

Μπαρτσελόνα: Τι έγινε μετά την πολυσυζημένη αποχώρηση του Γκουντογκάν από την ομαδική φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τότεναμ, Ποστέκογλου,totenam, postekoglou