Η Τσέλσι απαγόρευσε τη μεταγραφή του στην Γιουνάιτεντ αλλά τα 90 λεπτά συμμετοχής φέρνουν "διαζύγιο"

11:08 27/9/2023 - Πηγή: Contra

Βαρύ είναι το κλίμα στη Τσέλσι μετά από τις πρώτες κακές εμφανίσεις της ομάδας στην Premier League και ήδη έλαβαν χώρα οι πρώτες αλλαγές με την αποχώρηση του Μπρούνο Σαλτόρ από το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Δύσκολα όμως θα παραμείνουν στους "μπλε" και αρκετοί ποδοσφαιριστές με τον πρώτο ο οποίος βρίσκεται κοντά στην έξοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, να είναι ο Μαρκ Κουκουρέγια.

Όπως αναφέρει το εν λόγω

μέσο, ο ποδοσφαιριστής εξοργίστηκε με την απόφαση της Τσέλσι να μην τον παραχωρήσει στη Γιουναίτεντ και σε συζήτηση που είχε με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο του ξεκαθάρισε πως πρόθεση του είναι να πει το "αντίο" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Θυμίζουμε πως ο Κουκουρέγια παρά το γεγονός πως παρέμεινε στη Τσέλσι, έχει αγωνιστεί για μόλις 90 λεπτά μέχρι στιγμής στη χρονιά, δείγμα πως δεν βρίσκεται ψηλά στην ιεραρχία του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Ισπανός μπακ ανήκει στην ομάδα του Τοντ Μπέλι από το καλοκαίρι του 2022 όταν και δόθηκε στην Μπράιτον για την απόκτησή του ένα ποσό κοντά στα 65.300.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Σάντσο: Κι όμως! Ήταν "απείθαρχος" και στην Ντόρτμουντ, ποιες συνήθειές του εξόργιζαν τους Βεστφαλούς

Παρί: Χαλάει τα σχέδια του Πεπ και "δένει" το νέο μεγάλο ταλέντο της

Μπάγερν: Τρίβει τα χέρια της με το wonderkid - παρτενέρ του Κέιν που έχει τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη

Keywords
Τυχαία Θέματα