Η Τσέλσι σπρώχνει τον Χάρι Κέιν να εγκαταλείψει το καράβι

10:56 19/2/2024 - Πηγή: Contra

Μετά από πάρα πολλά χρόνια, η Μπάγερν παρουσιάζει σημαντικές δεινοπάθειες, ενώ το παιχνίδι της είναι γεμάτο ανασφάλεια. Οι πρόσφατες ήττες και οι κακές συνολικά εμφανίσεις έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα για τον Τόμας Τούχελ και σε ότι αφορά το μέλλον του όλα είναι πιθανά.

Η πλειοψηφία των παικτών έχουν επίσης μερίδιο ευθύνης για τα αποτελέσματα, ωστόσο ο Χάρι Κέιν εξαιρείται από αυτές τις ευθύνες. Έχοντας σκοράρει με το… καλημέρα 28 τέρματα συνολικά για του Βαυαρούς ίσως είναι ο μόνος που δεν μπορεί να χρεώνεται τις κακές επιδόσεις της ομάδας.

Βέβαια,

ο Άγγλος έχει απογοητευτεί με την αγωνιστική εικόνα αλλά και το κλίμα που επικρατεί εντός της Μπάγερν. Ο λόγος που αποφάσισε να αφήσει μετά από τόσα χρόνια την αγαπημένη του Τότεναμ ήταν επειδή ήθελε να διεκδικήσει τρόπαια και να σταματήσει να αποτελεί μέρος ένος ρόστερ το οποίο πάντα θα περιμένει από εκείνον να πάρει, σε έναν μεγάλο βαθμό, τα ηνία του αγώνα μόνος του.

Η "κατάρα" του Άγγλου τον ακολουθεί

Φαινομενικά, η επιλογή της Μπάγερν ήταν η ιδανική. Αποκαλείται από πολλούς η ισόβια πρωταθλήτρια Γερμανίας και σχεδόν πάντα είναι μία από της διεκδικήτριες του Champions League. Ωστόσο φέτος είναι φανερό πως τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο. Ο Κέιν λοιπόν είναι προβληματισμένος και για αυτό τον λόγο η Τσέλσι έχει την αυτοπεποίθηση να επέμβει…

Οι Λονδρέζοι χρειάζονται εδώ και κάποια χρόνια έναν φορ-βαρόμετρο με δεινή εκτελεστική ικανότητα αντίστοιχης του Άγγλου διεθνή. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, αυτό το καλοκαίρι η Τσέλσι ενδεχομένως θα αποπειραθεί να κλέψει τον Άγγλο με ένα παρόμοιο ποσό που δόθηκε στην Τότεναμ.

Από την άλλη μεριά όμως, ακόμα και στην περίπτωση που τα πράγματα στην Μπάγερν πάρουν μία ακόμα περισσότερο αρνητική τροπή, η τόλμη και τα χρήματα των “Μπλε” δύσκολα θα φέρουν αποτέλεσμα αφενός γιατί η Τσέλσι για δύο διαδοχικές χρονιές απέχει από τον πρωταθλητισμό και αφετέρου γιατί το κλίμα και το μέλλον του προπονητή, όπως και ολόκληρης της ομάδας, είναι αρνητικά φορτισμένο.

Ο Κέιν πάντως πρόσφατα δήλωσε πως οφείλουν οι Βαυαροί να ανασυνταχθούν και πως ακόμη τίποτα ακόμη δεν έχει χαθεί, δίνοντας έτσι μήνυμα συσπείρωσης.

Διαβάστε περισσότερα

Μεταμεσονύκτια απόφαση για Τούχελ στο Μόναχο, έτσι θα πορευτεί η Μπάγερν

Η "βόμβα" της Marca για τον Εμπαπέ προκαλεί φρενίτιδα

Keywords
Τυχαία Θέματα