Ήρθε με πολλά εκατομμύρια και όμως φεύγει από την Άρσεναλ λόγω ενός δανεικού

11:15 27/2/2024 - Πηγή: Contra

Ένας μέχρι πρότινος κομβικός της Άρσεναλ φέρεται να είναι δυσαρεστημένος στον σύλλογο και κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να φύγει το καλοκαίρι ανεξαρτήτως πορείας της ομάδας του Μίκαελ Αρτέτα.

Οι "κανονιέρηδες" διανύουν μια εξαιρετική σεζόν, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τρίτη θέση του πίνακα της Premier League, έναν βαθμό πίσω από τη Μάντσεστερ Σίτι και δύο πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Η μάχη για την κατάκτηση της Premier League θα παιχτεί σε τεντωμένο σκηνή και οι Λονδρέζοι είναι μέσα στο κόλπο. Στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Άρσεναλ εξακολουθεί να είναι το φαβορί για να περάσει στην οκτάδα, παρά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των 16 από την Πόρτο.

Βέβαια δεν μπορούν όλοι μέσα σε έναν τεράστιο οργανισμό να είναι ικανοποιημένοι.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο σύλλογος του Βόρειου Λονδίνου έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για την αποχώρηση του Ράμσντεϊλ, έχοντας ήδη καταλήξει στον Ντέιβιντ Ράγια ως πρώτο τερματοφύλακα. Επιπλέον, υποστηρίζεται ότι η Άρσεναλ έχει επιλέξει τον τερματοφύλακα του Άγιαξ, Ντιάντ Ραμάι, για να αντικαταστήσει τον Ράμσντεϊλ σαν δεύτερη επιλογή.

Ο Ραμάι φέρεται πως άρεσε στον Αρτέτα από όταν ήταν στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Είναι καλός στην μπάλα, κάτι που σίγουρα θέλει ο Ισπανός και είναι επίσης ικανός στις μακρινές μπαλιές προς τους επιθετικούς

Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε τη σεζόν ως πρώτη επιλογή του Αρτέτα για τα γκολποστ, ο Ράμσντεϊλ αντικαταστάθηκε γρήγορα από τον Ράγια τον Σεπτέμβριο. Έκτοτε, ο Άγγλος έχει παίξει μόνο στο Carabao Cup και στο FA Cup. Μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση, ωστόσο οι ποδοσφαιρικές "μετοχές" του δεν έχουν πέσει και αναμφίβολα θα υπάρξουν ενδιαφερόμενοι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Άντονι χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, η πόρτα ανοίγει

Αυτός μπαίνει στην υπόθεση Εμπαπέ για να προσπαθήσει να σπάσει τη μεταγραφή στην Ρεάλ Μαδρίτης

Keywords
Τυχαία Θέματα