Καλός κι ο Αλόνσο αλλά η Λεβερκούζεν πέτυχε το λαχείο με Νιγηριανό φορ που τα βάζει δύο δύο

11:51 23/9/2023 - Πηγή: Contra

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι ο κόουτς Αλόνσο ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά στον γερμανικό σύλλογο. Ήδη μάλιστα για το μέλλον του Βάσκου γράφονται πολλά όπως για παράδειγμα το διπλό ενδιαφέρον από Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης για την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, η δουλειά στην Μπάγερ δεν γίνεται μόνο από τον προπονητή. Είναι και οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Για παράδειγμα ο νεοαποκτηθέντας, Βίκτορ Μπονιφέις. Ο 22χρονος επιθετικός αποκτήθηκε φέτος αντί 20.500.000 ευρώ από την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και συνεχίζει την παράδοση

των Νιγηριανών φορ τα τελευταία χρόνια.

Μετά, λοιπόν, από τον Βίκτορ Οσιμέν έρχεται για να ακουστεί στην Ευρώπη ο Μπονιφέις. Ο πρώην παίκτης της Μπόντο/Γκλιμτ μετράει έξι συμμετοχές εφέτος με έξι γκολ και τρεις ασίστ σε όλες διοργανώσεις που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής. Ο επιθετικός από το Ακουρέ όπως και ο συμπατριώτης του της Νάπολι διαθέτει εξαιρετικά φυσικά προσόντα και μοιάζει πως τα 20+ εκατ. ευρώ για την απόκτηση του είναι λίγα. Το συμβόλαιό του με τις Ασπιρίνες εκπνέει το 2028.

Keywords
Τυχαία Θέματα