Κέιν: Αυτή είναι η ρήτρα επαναγοράς της Τότεναμ για τον Άγγλο

09:13 21/9/2023 - Πηγή: Contra

Τη βόμβα του καλοκαιριού έκανε η Μπάγερν Μονάχου καθώς μετά από ένα εκ των κορυφαίων μεταγραφικών σίριαλ, κατάφερε να κάνει δικό της τον Χάρι Κέιν αντί ενός ποσού που μαζί με τα μπόνους έφτασε τα 110.000.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος των "σπιρουνιών", Ντάνιελ Λεβί, ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του πως στη συμφωνία με την Μπάγερν υπάρχει ρήτρα επαναγοράς του ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, στο μεγάλο deal μεταξύ

των δύο πλευρών υπάρχει μία ρήτρα η οποία δίνει τη δυνατότητα στη Τότεναμ να κάνει ξανά δικό της τον παίκτη αλλά δεν πρόκειται για κάποιο συγκεκριμένο ποσό.

Έτσι, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου έχει τη δυνατότητα να "ματσάρει" οποιαδήποτε προσφορά φτάσει στα χέρια της Μπάγερν Μονάχου για την πώληση του Χάρι Κέιν και να τον κάνει δικό της.

Ο Λέβι έχει ξεκαθαρίσει αρκετές φορές πως δεν ήθελε να αποχωρήσει ο Άγγλος και μόνο απίθανο δεν μοιάζει, ειδικά στην περίπτωση που κατατεθεί κάποια πρόταση από ομάδα του Νησιού, να επιχειρήσει να ισοφαρίσει την πρόταση και να τον κάνει ξανά δικό της.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Αλ Ιτιχάντ: Ράγισε οριστικά το γυαλί με το αστέρι της, μένει εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας

Η Γερμανία έκλεισε "προσωρινά" τον Νάγκελσμαν, ποιο το πλάνο - βόμβα για το 2026

Η Γιουνάιτεντ επί Σόλσκιερ έκοψε τρεις παικταράδες που σήμερα πρωταγωνιστούν στην Premier League

Keywords
Τυχαία Θέματα