Κέιν: Προχώρησε σε μυθική ντρίμπλα μετά από ερώτηση που δέχθηκε για την Γιουνάιτεντ

16:05 19/9/2023 - Πηγή: Contra

Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει η Μπάγερν Μονάχου για την πρεμιέρα του Champions League και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση τους παίκτες των Βαυαρών εκπροσώπησε ο Χάρι Κέιν.

Το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για την γερμανική ομάδα δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τις συζητήσεις που υπήρξαν μεταξύ αυτού και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Άγγλος φορ

ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε το ενδιαφέρον λέγοντας πως υπήρχαν συζητήσεις με αρκετές ομάδες αλλά τελικά έγινε αυτό που ήθελε και ήρθε στη Μπάγερν Μονάχου.

"... Σίγουρα, υπήρχαν συζητήσεις με αρκετές ομάδες το καλοκαίρι. Αλλά η Μπάγερν ήταν η ομάδα που ενδιαφέρθηκε αληθινά για την απόκτησή μου. Μόλις μπήκαν στο κόλπο για την απόκτησή μου δεν υπήρχαν πολλές άλλες επιλογές.Και τώρα, ευτυχώς, βρίσκομαι εδώ. Σίγουρα, η Γιουνάιτεντ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Αλλά τώρα εστιάζω εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος"

Θυμίζουμε πως η μεταγραφή του Κέιν στη Μπάγερν εξελίχθηκε σε κανονικό σίριαλ, με τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι να αλλάζει συνέχεια άποψη και τελικά το deal να ολοκληρώνεται με ένα ποσό κοντά στα 110.000.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Η σύντροφος του CR7 αναστάτωσε και πάλι τους ακολούθους της με το εντυπωσιακό της μαγιό

Έκλεισε το deal: Αυτός είναι ο νέος ποδοσφαιρικός προορισμός του Τζούλιαν Νάγκελσμαν

Ο Νεϊμάρ συνεχίζει να απογοητεύει: Κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ κόντρα σε ομάδα από το Ουζμπεκιστάν

Keywords
Τυχαία Θέματα