Λεβερκούζεν: Ο Τσάμπι Αλόνσο πέτυχε λίρα εκατό με τον φορ που χρυσοπλήρωσε και έχει κάνει το 4 στα 4

10:51 10/12/2023 - Πηγή: Contra

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής σεζόν είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν η οποία υπό τις οδηγίες του Τσάμπι Αλόνσο έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος απειλώντας στα ίσα την Μπάγερν Μονάχου στη μάχη του τίτλου της Bundesliga.

Μέσα από την εντυπωσιακή πορεία της Λεβερκούζεν, έχουν αναδείχθει, πλην του Ισπανού τεχνικού φυσικά, πολλά μεγάλα ταλέντα τα οποία είτε αναγεννήθηκαν είτε άρπαξαν από την πρώτη στιγμή την ευκαιρία

από τα μαλλιά.

Ένα απ΄αυτά είναι και ο φορ της ομάδας, Βίκτορ Μπονιφάς, ο οποίος πήρε μεταγραφή στην Λεβερκούζεν, από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, αντί του ποσού των 20.500.000 ευρώ και έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μόλις μήνες να τρελάνει την Bundesliga με τις επιδόσεις του.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος Νιγηριανός φορ έχει ήδη 8 γκολ και 5 ασίστ σε 13 συμμετοχές στην Bundesliga κάτι μάλιστα που του έχει δώσει το βραβείο του Rookie του μήνα στη διοργάνωση 4 φορές σε ισάριθμούς μήνες.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ποδοσφαιρική ιστορία του Νιγηριανού φορ καθώς παρά το γεγονός πως είναι μόλις 22 χρονών, έχει υποστεί ήδη 2 ρήξης χιαστού, μία το 2019 και άλλη μία το 2021, με την δεύτερη μάλιστα να του στερεί τότε και τη μεταγραφή του στην Κλαμπ Μπριζ.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Μπονιφάς έμελλε να φέρει και την πρώτη του κλήση στην αποστολή της εθνικής Νιγηρίας με την οποία πλέον έχει 4 συμμετοχές και 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Λίβερπουλ: Ο Σαλάχ πλέον πάει με... 200 και μπήκε στη "χρυσή" λίστα της Premier League

Τσέλσι, αποφασισμένη: Αδιαφορεί για το FFP και πάει για ρεκόρ μεταγραφής στη θέση του φορ

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζει δώρο Χριστουγέννων στον πρώτο στόχο του Τούχελ για να σταματήσουν τα τηλέφωνα

Keywords
Τυχαία Θέματα