Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τσεκάρει Ιάπωνα στόπερ που πέρασε και δεν ακούμπησε στη Σίτι και πλέον βρίσκεται στην Bundesliga

10:32 2/1/2024 - Πηγή: Contra

Τις υπηρεσίες του Τζόελ Μάτιπ για το υπόλοιπο της σεζόν θα στερηθεί η Λίβερπουλ εξαιτίας της ρήξης χιαστού που υπέστη ο ποδοσφαιριστής και πλέον τα κουκιά είναι μετρημένα στην αμυντική γραμμή της ομάδας.

Οι Κόκκινοι μπορεί ανοιχτά να μην δηλώνουν πως ψάχνονται για την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής αλλά τσεκάρουν την αγορά και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν αφορά στόπερ από την Ιαπωνία που αγωνίζεται την Γκλάντμπαχ.

Ο λόγος για τον Κο Ικατούρα

ο οποίος έγινε κάτοικος Γερμανίας το καλοκαίρι του 2022 αντί του ποσού των 5.000.000 ευρώ όταν και αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει καταγράψει μόλις 8 συμμετοχές εξαιτίας προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο το τελευταίο δίμηνο.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάποια επίσημη κρούση για τον παίκτη από την πλευρά της Λίβερπουλ ενώ, όπως αναφέρει ο Ρομάνο, την περίπτωσή του εξετάζει με μεγάλο ενδιαφέρον και η Τότεναμ, καθώς ο Άγγελος Ποστέκογλου τον ήθελε από τότε που βρισκόταν στη Σέλτικ.

Ο Ικατούρα ήρθε για πρώτη φορά στην Ευρώπη το καλοκαίρι του 2019 για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι χωρίς όμως να καταγράψει κάποια συμμετοχή με την ομάδα, ενώ πριν μετακομίσει στην Γκλάντμπαχ αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού και στις Χρόνιγκεν και Σάλκε.

Μάλιστα, ο 26χρονος στόπερ έχει καταγράψει και 19 συμμετοχές με την εθνική Ιαπωνίας, της οποίας και αποτέλεσε βασικό στέλεχος στο Παγκόσμιο Κύπελλο που έλαβε χώρα στο Κατάρ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Το σίριαλ άρχισε και επίσημα αλλά ο Γάλλος τηρεί σιγή ιχθύος

Ο Νεϊμάρ άλλαξε χρόνο με μυθική αλλαγή στο μαλλί του, τον αντέγραψε και ο γιος του

Ο Σαλάχ πρώτα "τρελάθηκε" στα αποδυτήρια και μετά κράτησε την Λίβερπουλ στην κορυφή

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λίβερπουλ, Κλοπ, Ιάπωνα, Σίτι, Bundesliga,liverpoul, klop, iapona, siti, Bundesliga