Λίβερπουλ: Οι Αμερικανοί πουλάνε και θυμόμαστε την πρώτη 11αδα που συνάντησαν με Σωτήρη Κυργιάκο

11:27 8/11/2022 - Πηγή: Contra

Τον Οκτώβριο του 2010 η Λίβερπουλ πέρασε υπό την ιδιοκτησία της FSG η οποία την Δευτέρα (07/11) έκανε γνωστό πως το κλαμπ είναι υπό πώληση με τις σωστές συνθήκες. Στα χρόνια που η προαναφερθείσα εταιρεία είχε στα χέρια της την ομάδα έγιναν βήματα μπροστά.

Το 2015 έκλεισε τον Γιούργκεν Κλοπ που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επένδυση, κατακτήθηκε ένα ακόμη Champions League και φυσικά η Premier League

που περίμεναν στο Άνφιλντ δεκαετίες ολόκληρες. Αλήθεια, όμως, όταν ήρθαν οι Αμερικανοί στους Κόκκινους τι βρήκαν; Ας θυμηθούμε την πρώτη ενδεκάδα που είδε η FSG η οποία έχει και ελληνικό ενδιαφέρον...

Τερματοφύλακας ήταν ο Ρέινα, το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας ήταν οι Σωτήρης Κυργιάκος - Σκρτελ, ενώ στις δύο πτέρυγες έπαιζαν οι Κοντσέσκι και Κάραχερ. Στο κέντρο οι Λέιβα - Μεϊρέλες, λίγο πιο μπροστά ο Τζέραρντ. Έξω αριστερά ο Τζο Κόουλ, έξω δεξιά ο Μάχι Ροντρίγκεζ και στην κορυφή της επίθεσης ο Φερνάντο Τόρες.

Επίσης, σε εκείνο το πρώτο ματς η Λίβερπουλ έχασε κιόλας από την Έβερτον 2-0 εκτός έδρας και προπονητής ήταν ο Χόγκσον που τρεις μήνες μετά αντικαταστάθηκε από τον Κένι Νταλγκλίς.

Διαβάστε περισσότερα

Δεν έγινε στην Ελλάδα, αλλά σε ματς της Ρεάλ: Ο Βαλβέρδε σούταρε και πέτυχε μπαλκόνι

Νεϊμάρ: Έπαθε πλάκα όταν άκουσε τ' όνομα του Μαρτινέλι στις κλήσεις της Βραζιλίας

Μάρκους Μπεργκ: Ο πρώην του Παναθηναϊκού σήκωσε καμαρωτός πανό κατά της αστυνομίας

Keywords
Τυχαία Θέματα