Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο αρχηγός των "Κόκκινων Διαβόλων" φωτογραφήθηκε με τον Ντε Χέα και έστειλε μήνυμα... επανασύνδεσης

13:04 23/10/2023 - Πηγή: Contra

Μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα του Αντρέ Ονανά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα να έχει κάνει ουκ ολίγες γκάφες που έχουν στερήσει βαθμούς από τους "Κόκκινους Διαβόλους".

Οι μέτριες εμφανίσεις του Ονάνα κάνουν τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ να λησμονούν τον Νταβίντ Ντε Χέα ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος το περασμένο καλοκαίρι έπειτα από την αρνητική απάντηση που έδωσε στην πρόταση ανανέωσης με μειωμένες

απολαβές που του κατατέθηκε.

Ο Ντε Χέα αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Μάντσεστερ, και μάλιστα πρόσφατα επισκέφτηκε το γυναικείο τμήμα της Γιουνάιτεντ, ενώ μία κίνηση του αρχηγού, Μπρούνο Φερνάντες, αναζοπυρώνει τις φήμες για άμεση επιστροφή του Ισπανού.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αρχηγός ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία φορούσαν τις φανέλες της ομάδας Rebels Gaming, που ανήκει στον Ισπανό πορτιέρε γράφοντας τη φράση "Ξανά μαζί".

Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις αλλά σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή της η DailyMail, το σενάριο επιστροφής μόνο απίθανο δεν είναι καθώς και η Γιουνάιτεντ χρειάζεται έναν γκολκίπερ πρώτης κλάσης αλλά και ο ίδιος κινείται ελεύθερος στην αγορά και έχει ξεκαθαρίσει πως θα επιστρέψει μόνο για κάποια ομάδα από το πάνω ράφι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Παράνοια με το νέο ταλέντο της Μπάρτσα: Μετά το γκολ-ρεκόρ σημειώνει μυθική άνοδο και στο Instagram

Μέσι: Παίκτης της Ίντερ Μαϊάμι αποκαλύπτει τα τρικ που γίνονται στις προπονήσεις για χάρη του Αργεντίνου

Μέσι: Το δημόσιο μήνυμα του Λίο που λήγει και τυπικά όλα τα σενάρια

Keywords
Τυχαία Θέματα