Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Τρελάθηκαν" οι Γκλέιζερς, η πρωτόγνωρη κίνηση που κάνουν για να ξεφορτωθούν τον Σάντσο

10:04 10/10/2023 - Πηγή: Contra

Εξαγριωμένη είναι με τον Τζέιντον Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ήλπιζε πως θα υποχωρήσει και θα ζητήσει συγγνώμη από τον Έρικ Τεν Χαχ για τα πειθαρχικά του παραπτώματα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός νιώθει πως ο Τεν Χαχ του έχει συμπεριφερθεί με τον χειρότερο τρόπο, όπως δεν έχει φερθεί σε κανέναν άλλον παίκτη των "Κόκκινων Διαβόλων" και δεν σκοπεύει να κάνει πίσω ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο για να αγωνιστεί ξανά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η DailyMail, η

Γιουνάιτεντ θέλει με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τον Σάντσο και εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει στον δανεισμό του σε οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και να καλύψει αυτή ολόκληρο το συμβόλαιό του.

Συγκεκριμένα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν κάθε εβδομάδα το ποσό των 347.000 ευρώ στον Σάντσο με την προοπτική ότι αυτός θα πάρει παιχνίδια στα πόδια του και το καλοκαίρι θα φτάσει στα γραφεία της ομάδας μία πρόταση κοντά στα 85.000.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του το 2021.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Βραζιλία τον απέλυσε αλλά αυτός επέστρεψε και επίσημα στους πάγκους για κορυφαίο κλαμπ

Μέσι: Οι τρεις λόγοι που το σενάριο δανεισμού στη Σαουδική Αραβία μοιάζει "ουτοπικό"

Ιντζάγκι: Στα χνάρια του Σιμόνε ο Φίλιπο, ποιο ιταλικό κλαμπ της Serie A τον θέλει

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τρελάθηκαν, Γκλέιζερς, Σάντσο,mantsester giounaitent, trelathikan, gkleizers, santso