Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Βγάζει την σκούπα ο Ράτκλιφ, βλέπει την έξοδο κι άλλο μεγάλο αστέρι

14:57 24/11/2023 - Πηγή: Contra

Ριζικές αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο στη χειμερινή όσο και στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο μετά από την εμπλοκή του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο Βρετανός μεγιστάνας έχει κάνει ήδη κάποιες εισηγήσεις για αποχωρήσεις σε κομβικά πόστα γύρω από τη διοίκηση ενώ έχει εκφράσει και τις αντιρρήσεις του για κάποιες αγορές που έγιναν στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Μία απ΄ αυτές είναι και του Κασεμίρο ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι

του 2022, με τους ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας να βγάζουν από τα ταμεία τους προκειμένου να πάρουν τη θετική απάντηση της Ρεάλ περίπου 70.000.000 ευρώ.

Τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Βραζιλιάνος χαφ αλλά και οι αντιρρήσεις του Ράτκλιφ για το υπερόγκο ποσό που δόθηκε για την αγορά του κάνουν την Γιουνάιτεντ να εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του με τις ομάδες από τη Σαουδική Αραβία να του χτυπούν την πόρτα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αλ Αχλί έχει κυκλώσει την περίπτωσή του και έχει προσεγγίσει τόσο τον παίκτη όσο και την Γιουνάιτεντ, με τους "Κόκκινους Διαβόλους" να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο αποχώρησής του με ένα ποσό κοντά στα 58.000.000 ευρώ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Γιουνάιτεντ έβαλε πωλητήριο στον Βαράν, ποια ομάδα έχει κυκλώσει την περίπτωσή του

Ο Σέρχιο Ράμος δεν ξεχνά το επιθετικό του ταλέντο: Το μυθικό γκολ με λόμπα σε προπόνηση της Σεβίλλης

Επικός Σάρι! Άφησε παραθυράκι για τη Σαουδική Αραβία μιας και δεν απαγορεύει την αγαπημένη του συνήθεια

Keywords
Τυχαία Θέματα