Μάντσεστερ Σίτι: Ο Πεπ τον πήρε με 50 εκατ. για να τον έχει στον πάγκο, Λίβερπουλ και Νιούκαστλ ενδιαφέρθηκαν αλλά τελικά έμεινε

08:30 28/9/2023 - Πηγή: Contra

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι από το καλοκαίρι του 2022 ο Κάλβιν Φίλιπς με τους "Πολίτες" να τον κάνουν δικό τους από την Λιντς αντί του ποσού των 50.000.000 ευρώ.

Ο 27χρονος αμυντικός χαφ, που αγωνίζεται με μεγάλη ευκολία και στη θέση του κεντρικού αμυντικού, έρχεται κυρίως από τον πάγκο και τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 4 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο πολλά σενάρια ήθελαν τον Άγγλο να βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση, με τις Λίβερπουλ και Νιούκαστλ να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη έπειτα από σχετική επιθυμία του Πεπ.

Ο Ισπανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως σε συζήτηση που είχε με τον παίκτη του ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει παρά το γεγονός πως προς το παρόν δεν έχει τον χρόνο συμμετοχή που επιθυμεί.

"...Ήθελε να μείνει, ο σύλλογος μίλησε μαζί του για το γεγονός πως δεν έχει κάποιον μεγάλο χρόνο συμμετοχής και είπε πως ήθελε να μείνει.. Έπαιξε ρόλο και το ότι σύντομα θα γίνει πατέρας. Είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος..."

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις

Διαβάστε Περισσότερα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ τρέχει να προλάβει την Ρεάλ και κλείνει άμεσα τον εκλεκτό για αντι - Σάντσο

Η Γιουβέντους δεν "έδεσε" τον ηγετή του κέντρου της και κινδυνεύει από τρία μεγαθήρια

Μάντσεστερ Σίτι: Ο συμπατριώτης του Χάλαντ που ήρθε από τις ακαδημίες για να λύσει τα χέρια του Πεπ

Keywords
Τυχαία Θέματα